Розбили скло, витягли з авто і одягнули кайданки: кого затримував КОРД у Кременці?

Розбили скло, витягли з авто і одягнули кайданки: кого затримував КОРД у Кременці?
  • Свідком спецоперації став наш читач Сергій, який і повідомив про все редакцію "20 хвилин".
  • Подробиці читайте згодом.

На в’їзді в Кременець бійці КОРД затримали чорний Mitsubishi Lancer. Про це редакцію повідомив постійний читач Сергій (на його прохання ми не даємо прізвища, хоча воно відомо редакції – прим. авт.)

— Порозбивали вікна, витягли точно одного, можливо, затриманих і більше. Бачив в кайданках одну людину, — поділився пан Сергій. — Подробиць не знаю. Зараз затриманих вже забрали з місця, але там досі багато поліції.

Оперативники управління карного розшуку спільно зі спецпідрозділом КОРД затримують групу професійних квартирних злодіїв, повідомив начальник відділу комунікації головного управління Нацполіції в області Сергій Крета. Деталі згодом.  

Відео дня

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (9)
  • Александр Сурков

    Зараз в ментів така ситуація чем резонансна справа то їм дають бронь мають мати справи ,а не на фронт. І тепер не стільки крімінала на скільки,е можливість уникнути мобілізації. Анолологічна ситуація в мене тепер слідчий, свідки, опера, поняті кордовці. Смішно але це факт.
  • Александр Сурков

    Зараз у ментів
  • Діма Андрущенко

    Пару квартирних краж вТернополі і їхали брати квартиру в Кременці --- там і їх повязали

    Світлана Харчишин reply Діма Андрущенко

    Діма Андрущенко в Кременці  5 квітня було дуже багато і краж і проникнення  в будинки  ф були визвані  на місце  злочину  криміналісти  результати де
  • Serhii Serg

    Александр Голод-стільки дебільних запитань що набагато цікавіша стає стаття з такими коментарями) багато маєте часу видно)))

keyboard_arrow_up