Силою заштовхали в багажник: затримали групу осіб, які катували чоловіка та вимагали 800 тисяч доларів (ВІДЕО)

Силою заштовхали в багажник: затримали групу осіб, які катували чоловіка та вимагали 800 тисяч доларів (ВІДЕО)
  • Впродовж ночі група невідомих осіб утримувала та катувала чоловіка уродженця області.
  • Одразу три статті кримінального кодексу України інкримінують правоохоронці Тернополя кільком жителям обласного центру - незаконне позбавлення волі, вимагання та незаконне заволодіння транспортним засобом.

Чоловік, на якого напали, мешкає в Києві. Займається бізнесом, пов'язаним з криптовалютою. До Тернополя разом з дружиною він приїхав до родича на день народження.

На виїзді з Тернополя близько 19:00 група невідомих трьома авто заблокувала йому дорогу. Зловмисники витягли чоловіка з салону та силою заштовхали в багажник іномарки, надягнувши на руки кайданки. Дружину посадили в інше авто і повезли в невідомому напрямку. Викрали зловмисники і транспортний засіб марки Toyota Camry.

Про злочин та своє місце перебування повідомив сам потерпілий уже над ранок після ночі катувань. Другий телефон викрадачі не знайшли під час обшуку. За словами потерпілого, невідомі катували його і погрожували вбивством, якщо він не заплатить їм 800 тисяч доларів.

Відео дня

На місце злочину виїжджали оперативники карного розшуку, слідчі та бійці спецпідрозділу КОРД. Проте зловмисники встигли втекти.

 

За гарячими слідами під процесуальним керівництвом Тернопільської місцевої прокуратури правоохоронцям вдалося затримати двох з семи підозрюваних - співорганізатора та виконавця. Їм обрали запобіжний захід тримання під вартою з правом внесення застави у розмірі 630 та 500 тисяч гривень відповідно.

 

 

Ще одного викрадача спіймали через півтори доби після злочину. Самостійно прийшов та здався до поліції і організатор. Щодо нього в суді знаходиться кримінальне провадження за збут наркотиків у складі організованої злочинної групи.

 

 

Місце перебування ще трьох підозрюваних встановлюється. Наразі відомо, що один з групи уже встиг перетнути кордон. Дружину, каже Віталій Гатанюк, правоохоронці знайшли також. Жінку викрадачі утримували в одному з готелів Тернополя. До неї фізичну силу не застосовували.

 

 

Викрадене авто працівники поліції знайшли за кілька кілометрів від місця злочину.

Усім зловмисникам уже оголосили підозру згідно згідно трьох статей Кримінального кодексу України - 146 - Незаконне позбавлення волі або викрадення людини за попередньою змовою групою осіб, 189 - Вимагання, вчинене повторно, або за попередньою змовою групою осіб та 289 - Незаконне заволодіння транспортним засобом організованою групою або поєднані з насильством, небезпечним для життя чи здоров'я потерпілого. Триває слідство, повідомили у відділі комунікації поліції Тернопільської області.

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (8)
  • Alexx Klaas

    Хер кто сядет , как обычно ..
  • Виктор Лапшин

    Да все там просто обманул не тех людей на крипте вот и вышла ситуация
  • Девіс Хоуел

    Явно не перший раз працювали...
  • СТУГНА П

    А тепер згідно 75 статті (співпраця зі слідством) їм дадуть умовні терміни . Яка може бути застава при викрадені ,незаконному утримані ,вимагання грошей ,катування . Цих ублюдків треба садити років так на 15
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
15:01 Невипита кава рятує життя: танкіст-депутат зі Збаража відкрив збір на ремонт військового авто 14:03 Біля Катедри діти влаштували Великодні гаївки: як усе відбувалось photo_camera 13:02 Капелани 105 окремої бригади тероборони ЗСУ вітають військових з Великоднем play_circle_filled 12:03 Як тернополяни йшли на Великодню службу до храмів photo_camera Від читача 17:08 Кіберполіція запустила проєкт "Чатові онлайн" 11:02 «Паски були скромні, без родзинок, але смачні... спечені мамою на засланні»: тернополянка про сумний Великдень play_circle_filled 10:03 Маленькі тернополяни вітають захисників з Великоднем play_circle_filled 09:01 Частуйте дітей Великодніми стравами розумно. Поради батькам від медиків 21:03 Історія «Шостого магазину» у Тернополі, який став орієнтиром для місцевих play_circle_filled photo_camera 20:03 Тернополяни освятили кошики та хваляться ними в соцмережах. Залишайте своє фото в коментарях photo_camera 19:00 Печуть паски та роблять крашанки: як засуджені жінки у Збаразькій колонії готуються до Великодня photo_camera 18:03 Як добре ви знаєте історію тернопільських вулиць? ТЕСТ photo_camera 16:55 Біля Вишнівця сталася ДТП: надавали допомогу жінці 16:01 У Храмі Гробу Господнього в Єрусалимі зійшов благодатний вогонь play_circle_filled
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up