У Києві на скандального прокурора з Тернополя склали протокол за керування авто у нетверезому стані

У Києві на скандального прокурора з Тернополя склали протокол за керування авто у нетверезому стані

Скандальний колишній прокурорі із Тернополя Ігор Мукан, якого звільнили за грубий характер дисциплінарного правопорушення з органів прокуратури України, відзначився у столиці. Він створив аварійну ситуацію на дорозі у столиці, пишуть місцеві видання. 

За створення аварійної ситуації на дорозі працівники поліції вирішили зупинити водія #Audi #Q7.

"Водій протягнув ще добрячих метрів 700 та зупинився на проспекті Перемоги, 52. Із-за керма, хитаючись, вийшов пан і почав розповідати свої погрозливі «казки». Через хвилину того монологу він все ж вимовив своє прізвище.Виявилось, що це одіозний пан Мукан Ігор Ярославович", - повідомляє Київ оперативний

Відео дня

"Сказав, що він працівник Генеральної прокуратури України. Відомість у широких колах ця особа набула після того, як він облаяв, погрожував та принижував свою колегу. Після цього його звільнили, але він подав касаційну скаргу на поновлення у роботі. Бо то «несправедливо».

А от він ще й попався у Києві. Двічі намагався продути Драгер (казав, що з легкістю пройде тест і він покаже 0,00), який привезли патрульні полісмени, але так і не зміг, бо робити і балакати - різні речі. На третій раз відмовився, за що і отримав протокол за статтею 130 КУпАП", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, що 4 липня 2018 року Дисциплінарна комісія прокуратури України прийняла Рішення №296дп-18 про звільнення Мукана І.Я.,  за грубий характер дисциплінарного правопорушення оскільки останній залякування та вживав нецензурну лексику з метою здійснити вплив на іншого прокурора.

Рішення про Про накладення дисциплінарного стягнення на заступника прокурора Тернопільської області Мукана І.Я. можна почитати тут. 

Яке майно та статки у екс-заступника прокурора Тернопільської області? 

Згідно із декларацією, які він подав 31 березня поточного року після звільнення. У спільній власності має квартири  у Тернополі. На дружину "записані" два гаража та два авто - "Октавія Тур", 2008 року випуску та Volkswagen Jetta2013 року випуску. Інформацію про грошові активи відсутня. 

 

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (9)
  • Олена

    Дістали алкаші , коли вони вже понапиваються страшно вулицею ходити щоб тебе не збив якийсь.....недоводій .
  • Зоя

    7 ноября - годовщина Великой Октябрьской Социалистической Революции!
    С праздником, товарищи!

    Саша Крест reply Зоя

    до стінки товаріщєй... і поскорєє...

    Ігор Дуда reply Саша Крест

    Ущербному недоJобку саші кресту: щоб мати моральне право ставити "до стінки товаріщєй", треба, як мінімум, самому бути нормальною людиною, а не сцикливою шавкою-порохоботом, що вміє лише гавкати з підворіття чи з буди. Ага, ще - лизати зад і співати хвалу президенту, якому народ урочисто дав копняка під отой самий зад.

    Ігор Дуда reply Саша Крест

    валєре ле-гандонскому, саше кресту-
    хачу спрасіть у знающєго чєловекообразного существа: єслі... в стєнку... уперється... рогамі, .....коториє.... навєсла.... когда-то жена - может..... положеніє .....будєт..... болєє..... устойчівим?
    Із...іскрєннєго....уваженія....к...тєбє....,ЧМО....сохраняю....твой....нєпрєвзойдьонний...дєбільний....стіль....язика...і....пісьма...Хе-хе-хе.
    Вот відіш, ВАЛЄРА    ,ЛЄВАНДОВСКІ ЧМО  вродє как, а "Олімпіакосу" всьо-такі забіл....
  • Ігор Мукан

    хуй він а не прокурор, його звільнили давно. і по життю він гандоном був, гандоном і залишився
  • UpToNoGood

    Огидна вся ця мерзота корупційна в погонах і без
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
15:20 Усе для ванної кімнати: огляд магазинів сантехніки Тернополя (партнерський проєкт) 15:00 Військовослужбовцю Тернопільського військкомату, якого затримали на корупції, обрали запобіжний захід 14:05 Жителя Чортківщини підозрюють в організації схеми переправлення чоловіків через кордон 13:15 Знімають асфальт та кладуть нову бруківку: на вулиці Торговиці знижують висоту бордюрів play_circle_filled photo_camera Від читача 14:06 Ціни на аналізи в лабораторіях Тернополя. Огляд ринку 12:46 На «Алясці» чоловік пошкодив чотири автомобілі, припарковані у дворах — поліція 11:25 Масована атака росії: удару зазнали об'єкти критичної інфраструктури України 11:01 На Тернопільщині через негоду перебої з електропостачанням є у 39 населених пунктах 10:25 У Мінекономіки назвали причини переходу на літній час 09:35 Помер військовослужбовець із Кременецької громади 09:00 29 березня без світла буде одна вулиця в Тернополі 08:00 У Тернополі відновлюють футбольні матчі з вболівальниками 22:20 Поліція розшукує 15-річного хлопця з Чорткова Олександра Мороза 22:00 Дитячу травматологію змінив на артбригаду: історія молодого лікаря-науковця 21:00 У Тернополі прощатимуться із військовослужбовцем Іваном Грицком 20:00 Перетворили пустир на модульне містечко: як переселенці стали стимулом для відбудови Малашівців play_circle_filled 19:00 «На щиті» повернувся додому сапер із Теребовлянської громади 18:00 У замку на Тернопільщині організовують толоку 17:00 26-річний тернополянин за 4500 доларів став «батьком» трьох литовських дітей
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up