Спочатку вбив 5-річного хлопчика, а через 8 років зарізав його матір і викинув у річку

Спочатку вбив 5-річного хлопчика, а через 8 років зарізав його матір і викинув у річку

Сів за вбивство п’ятирічного хлопчика, але вийшов за законом Савченко. Через чотири місяці порізав матір вбитого хлопчика на частини, склав у мішки і викинув у річку.

Нагадаємо, що чоловік 5 жовтня 2007 року, коли йому було 22 роки, у селі Мала Лука Гусятинського району після сварки зі співмешканкою вбив її п’ятирічного сина. Спочатку він двічі кинув дитину головою до підлоги, аби той перестав плакати. З похмілля з мертвим хлопчиком він пішов до сусідки, а потім, аби приховати сліди злочину, прив’язав до тіла дитини каменюку та викинув у криницю. За цей злочин суд позбавив його волі на 14 років.

Жінка пробачила вбивство свого сина і вийшла заміж за вбивцю, коли він відбував покарання у місцях позбавлення волі. Проте не дочекалася його повернення і почала жити з іншим.

- Відсидів вбивця лише вісім з половиною років і 30 червня цього року вийшов на волю за законом Савченко, - повідомив начальник Головного управління поліції в Тернопільській області Олександр Богомол. - Оселився там, де скоїв перше вбивство – у будинку дружини у селі Мала Лука. Вона дозволила, оскільки жила зі своїм новим співмешканцем у сусідній області.
Час від часу жінка приїздила до законного чоловіка в гості, разом випивали. Після однієї з поїздок вона зникла.

Правоохоронці Гусятинщини почали розшукувати зниклу 42-річну Олену Вуздеревич 6 грудня. Жителька села Мала Лука 1 грудня вийшла з дому і не повернулася, – про це повідомив дільничого місцевий сільський голова.  Про її місце перебування не знав ніхто. До пошуків загиблої були залучені співробітники кількох відділень та відділів поліції, рота спецпризначення “Тернопіль”, рятувальники, водолази та кінологи.
У ході слідчо-оперативних заходів правоохоронці запідозрили, що до зникнення жінки причетний її офіційний чоловік. Він казав, що бачив дружину, але стверджував, що вона поїхала до родичів.

Проте дев’ятого грудня він у всьому зізнався. Сказав, що будучи напідпитку, почав ревнувати до нового співмешканця. Розгорілася сварка і він її зарізав, тіло розчленував ножем, спакував у два мішки та викинув у річку Збруч.

Відео дня

Наразі оперативники знайшли лише тулуб жінки. Пошуки інших частин тіла продовжуються.

З вбивцею поліцейські проводять слідчі дії. Його майбутнє вирішуватиме суд.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (8)
  • Герасимчук Ростислав

    Ще недавно цю савченко вітали як переможницю
  • Vanya Bovtach

    а чому ніхто не напише - ЯК МЖНА БУЛО ПРОБАЧИТИ ВБИВЦЮ СВОГО СИНА І ВИЙТИ ЗА НЬОГО ЗАМІЖ???????????
  • Nataliia Bench

    як можна випустити  на волю вбивцю дитини??? жах, в якій країні ми живемо... (
  • Ткаченко Наталя

    Суку савченко повернути назад в росію падло алкоголічка нешасна щоб здохда в тій тюрмі знаю чого випускає на свободу тих рецедивістів бо її в тюрмі добре пер...ли то тепер їх випустила на волю бо знає як то без пердо..льки .Клямка впала тій су.і а ше її портрети малюют.Щоб алкашка савченко оказалася в тому мішку щоб її припі...дили.Пяна обригана відпер..ена савченко відміни той дибільний закон або піз...уй назад в росію шмара.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:04 У поминальні дні не варто залишати на гробах паски і яйця. То що потрібно померлим, пояснюють священники 21:01 Віктор Павлік побував в рідній Теребовлі і поскаржився на... міст photo_camera 20:00 Теплиці, майонез і дитячий клуб: історії трьох бізнесів, які переїхали на Тернопільщину play_circle_filled photo_camera 19:30 24 квітня у мікрорайоні «Пронятин» не буде води Від читача 13:35 Українські поліцейські ліквідували шахрайський call-центр в Одесі, де громадян Чехії ошукали на 5,5 мільйонів гривень 19:03 Вісім років судиться з поліцією: тернополянин вимагає покарання для патрульних та компенсації photo_camera 18:06 Таксі у Тернополі: порівняли тарифи різних сервісів виклику авто photo_camera 17:20 У бучацькій школі діти били та цькували однолітків. Хто понесе відповідальність 16:40 Заснував сімейну майстерню дронів та допомагає ЗСУ: історія 21-річного тернополянина 16:05 Чи будуть в Україні додаткові вихідні на Великодні свята 15:28 Із 23 квітня тернополянам можуть вимикати світло у «пікові» години 14:55 Біля Тернополя зіштовхнулися автобус та бус: є постраждалі 14:40 У Тернополі віддали честь полеглому Героєві під час руху колони «На щиті» (ВІДЕО ДНЯ) play_circle_filled photo_camera 14:15 Якою буде ціна на газ з 1 травня: є рішення «Нафтогазу» 13:36 Тернополянин зняв в оренду неіснуюче житло. Як дізнатись чи квартира, яку ви знайшли — реальна 12:56 Українські консульства в Польщі та інших країнах призупинили роботу з чоловіками мобілізаційного віку 12:22 У яких лікарнях Тернопільщини можна отримати допомогу при інсульті 11:43 На Гайовій та Сахарова ремонтують двори та тротуари. Пишіть в коментарях вулиці, де це необхідно також 11:05 Омбудсмен перевірить дитячу бібліотеку в Тернополі після конфлікту працівниці та переселенців 10:25 В Тернополі чоловік отримав два роки тюрми за те, що чинив опір патрульним
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up