Тернопільська поліцейська обчистила пакунки з речовими доказами: забрала канабіс та особливо небезпечні наркотики

Тернопільська поліцейська обчистила пакунки з речовими доказами: забрала канабіс та особливо небезпечні наркотики
  • На Тернопільщині судитимуть працівника поліції.
  • Наркотичні засоби, які привласнила поліцейська, були речовими доказами у кримінальних провадженнях.

Тернопільською обласною прокуратурою скеровано до суду обвинувальний акт стосовно поліцейської з обліку та збереження речових доказів і озброєння сектору логістики Тернопільського районного управління поліції Головного управління Національної поліції ГУНП в Тернопільській області, обвинуваченої у заволодінні наркотичними засобами та психотропними речовинами в особливо великих розмірах, шляхом зловживання службовою особою своїм службовим становищем(ч. 2, 3 ст. 308 КК України).

За версією слідства, поліцейська, яка була відповідальною за прийняття та зберігання речових доказів в Тернопільському відділі поліції, впродовж грудня 2020 — березня 2021 року пошкодила пакети із канабісом та особливо небезпечною психотропною речовиною - PVP, що зберігалися, як докази у кримінальних справах та використала їх вміст на власний розсуд. 

Про це повідомляє пресслужба Тернопільської обласної прокуратури.

Відео дня

Завершено розслідування, що здійснювали слідчі третього слідчого відділу Територіального управління Державного бюро розслідувань, розташованого у місті Львові, під процесуальним керівництвом Тернопільської обласної прокуратури. 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up