Тернопільський апеляційний суд залишив під вартою підозрюваного у вимаганні

Тернопільський апеляційний суд залишив під вартою підозрюваного у вимаганні

Суд визначив розмір застави в розмірі 960 тис. 500 гривень.

Колегія суддів Тернопільського апеляційного суду розглянула апеляційні скарги захисників та підозрюваного Валерія Б. на ухвалу слідчого судді Тернопільського міськрайонного суду від 26 вересня 2019 року щодо обраного Валерію Б. запобіжного заходу - тримання під вартою. Також судом визначено розмір застави в розмірі 960 тис. 500 грн, повідомляє прес-служба Тернопільського апеляційного суду.

Органами досудового слідства підозрюваному інкримінується вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч.4 ст. 189 КК України (вимога передати чуже майно та права на майно з погрозою насильства над потерпілим та обмеженням його законних інтересів, що завдало майнової шкоди в особливо великих розмірах).

Читайте також Погрожували розправою, неславою і активістами: в Тернополі у забудовника вимагали 25 000 доларів та сотні метрів житла
 

Санкція статті передбачається покарання у виді позбавлення волі на строк від 7 до 12 років із конфіскацією майна.

Відео дня

У поданих апеляційних скаргах Валерій Б. та його захисники просили ухвалу слідчого судді скасувати та застосувати до підозрюваного міру запобіжного заходу, не пов'язану з триманням під вартою.

Заслухавши суддю-доповідача, думку прокурора, аргументи підозрюваного та його захисників, колегія суддів Тернопільського апеляційного суду прийшла до переконання, що апеляційну скаргу Валерія Б. та його захисників слід залишити без задоволення, а ухвалу слідчого судді — без змін.

Варто нагадати, що Валерія Б. затримали в ході спецоперації співробітниками відділу “К” управління Служби безпеки України в Тернопільській області та Тернопільської місцевої прокуратури 24 вересня 2019 року в одному з закладів харчування Тернополя під час отримання ним 25 тис. доларів США та документів щодо майнових прав на житло.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:05 На Тернопільщині 18 квітня вводять в дію графіки обмеження енергопостачання для окремої групи підприємств 22:00 Погрожував вбивством, отруїв собаку і підкинув наркотики — на Тернопільщині родичі не можуть поділити хату 21:02 Двотижневий фестиваль «Великодні мотиви» стартував у Тернополі (ФОТОРЕПОРТАЖ) photo_camera 20:00 З висоти пташиного польоту: розвідник розповів, як розквітають «Піони» і «БУКи» у вогні артилерії Від читача 17:19 У квітневому топі вакансій на Тернопільщині - водій, продавець, кухар, швачка, медсестра, лікар 19:02 Ніхто не скаржився на витік газу, а він був: скільки нарахують в третій платіжці за перевірку мереж 18:30 Біля дамби Тернопільського ставу висадили катальпи 17:50 На вісьмох вулицях «Нового Світу» 18 квітня не буде води 16:30 «На гарячому» затримали чоловіка, який за $ 12 000 обіцяв домовитися з ВЛК Тернопільського військкомату 16:05 Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів (пресслужба Тернопільської міської ради) 15:53 «Поділили на «своїх» і «чужих»? Переселенка з Харкова скаржиться, що синові не видали книги в бібліотеці 15:45 Робота в Тернополі: Актуальні вакансії тижня, оновлено 17 квітня 15:30 Сім’я полеглого воїна Миколи Пителя пожертвувала дзвін для храму play_circle_filled 14:48 На Тернопільщині розшукують чоловіка з Бережан 14:07 Удар по Чернігову: 14 загиблих, 61 людина постраждала play_circle_filled photo_camera 13:55 Куди після школи? Огляд закладів освіти для вступу (партнерський проєкт) 13:00 На фронті загинув Герой з Почаєва 12:05 Куди піти, що подивитися у Тернополі 17-21 квітня 11:30 У Тернополі відбудеться сесія міської ради — які питання вирішать 11:20 Лазерна епіляція Сandela 2+1. Кожна 3-тя процедура в подарунок! (новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up