Тіло пролежало у будівлі не менше 18 місяців: моторошна знахідка на Кременеччині

Тіло пролежало у будівлі не менше 18 місяців: моторошна знахідка на Кременеччині

Судово-медичний експерт оглянув тіло. Це чоловік 45-60 років. Біля тіла правоохоронці знайшли сумку з засобами особистої гігієни та одягом. Проте жодних документів при ньому не було. Тому правоохоронці встановлюють особу загиблого

Тіло невідомого чоловіка виявили у закинутій будівлі на Кременеччині, повідомили у відділі комунікації головного управління Нацполіції в області.

— Повідомлення про скелетоване тіло невідомого чоловіка надійшло до Кременецького районного відділу поліції від місцевого жителя, — повідомили у поліції. — Додзвонювач повідомив, що труп знаходиться на території закинутої тракторної бригади.

На місце події виїжджала слідчо-оперативна група. Тіло невідомого знаходилося на другому поверсі. Приміщення нежитлове, а тому люди сюди фактично не заходили.

Відео дня

Судово-медичний експерт оглянув тіло. Це чоловік 45-60 років. Фахівець припускає, що загиблий лежить у будівлі не менше 18 місяців. Біля тіла правоохоронці знайшли сумку з засобами особистої гігієни та одягом. Проте жодних документів при ньому не було.

— Причина смерті стане відома після проведення експертизи, — повідомили у відділі комунікації Головного управління Нацполіції в області. — Встановлюють поліціянти особу загиблого. Даний факт внесений в ЄРДР згідно зі статтею 115 ККУ.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up