"Тітушки" розбили вікно активістці: жінка боїться за своїх дітей

"Тітушки" розбили вікно активістці: жінка боїться за своїх дітей
Фото надала постраждала Юлія Квасниця

Вночі невідомі жбурляли каміння у вікна мешканців будинку №1 на вул. Орлика. Активістка Юлія Квасниця, якій розбили вікно, переконана, що це сталося за «сприяння» забудовників скандальної ділянки біля ПК «Березіль». 

Вночі весь будинок прокинувся ще й через місцевого наркомана, який вештався квартирами у пошуках невідомих нікому Віталіка й Олега, розповідає жінка. 

- Десь близько 3.00 ми прокинулися через потужний гуркіт, - згадує постраждала активістка. - Ми думали, це щось у "Березолі" діється. А виявилося, то у вікна каміння кидали.  Ще й опівночі якийсь незнайомець, здається, місцевий наркоман, стукав у квартири і шукав якогось Віталіка, Олега. Йому точно заплатили забудовники, а наркоманам же ж багато не потрібно.

Відео дня

Юлія Квасниця говорить так упевнено про підозрюваних, бо не один раз отримувала від них погрози на свою адресу, активістка боїться за своїх дітей.

- Вони кликали мене на каву поговорити, - розповідає пані Юлія. – І казали, якщо не прийду, то мені буде погано. З їхніх вуст звучали конкретні погрози: «Ти постраждаєш у будь-якому випадку, будь готова». Тому погрози продовжуються, ножі далі наставляються, ті тушки біля «Березолю» ходять. Люди бояться з дому вийти.

Зранку мешканці викликали поліцію, аби написати заяву. Але громада переконана, що поліція діє в інтересах забудовника.

- Ми викликали поліцію, але вони з ними заодно, - впевнена жінка. – Вони зробили декілька фото, забрали заяву і на цьому кінець. 

Нагадаємо, будівництво біля "Березолю" розпочали вночі 6 грудня. Люди викликали поліцію, однак на погрози з боку "тітушок" вона ніяк не реагує. Обурені мешканці прийшли у міськраду, вони вимагали зустрічі з міським головою після засідання виконкому. Просили, щоб хоча б він допоміг вирішити це питання.  - Міська рада поліцією не керує, - зазначає міський голова. - Будь ласка, навпроти є прокуратура, туди і звертайтеся. - Ваше звернення направлено у відділ державного архітектурно-будівельного контролю для проведення перевірки. Якщо там виявлять якісь порушення, я гарантую, що ці роботи будуть припинені. Але тільки після відповідного висновку.
7 грудня увечері люди вийшли на пікет під ресторан «Тропік» у Тернополі. Саме там міський голова Сергій Надал, депутати та чиновники тернопільської міськради святкуювали день місцевого самоврядування

Читайте також: Противникам будівництва біля "Березолю" "тітушки" погрожували перерізати горло

Тернополяни повалили паркан навколо будівництва біля "Березолю"

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (7)
  • Mukola Maluk

    Наступна в черзі співучка!!!
  • Mukola Maluk

    Я знав що все так буде, знав ще перед виборами. Мене ніхто не слухав.
  • andriy-c andre

    пишіть на передачу "Гроші"-може це їх трохи зупинить. Хоча все вже продано))))
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
08:00 У Тернополі відновлюють футбольні матчі з вболівальниками 22:20 Поліція розшукує 15-річного хлопця з Чорткова Олександра Мороза 22:00 Дитячу травматологію змінив на артбригаду: історія молодого лікаря-науковця 21:00 У Тернополі прощатимуться із військовослужбовцем Іваном Грицком Від читача 12:17 Пів мільйона грн компенсацій отримали цьогоріч роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців 20:00 Перетворили пустир на модульне містечко: як переселенці стали стимулом для відбудови Малашівців play_circle_filled 19:00 «На щиті» повернувся додому сапер із Теребовлянської громади 18:00 У замку на Тернопільщині організовують толоку 17:00 26-річний тернополянин за 4500 доларів став «батьком» трьох литовських дітей 15:30 Причетному до організації вибухів у Тернополі повідомили про ще одну підозру 15:07 «Афілійований міні-EdCamp Ternopil»: що зібрало у 19 школі майже дві сотні освітян? 14:00 На Тернопільщині мотоцикліст врізався в кам'яну огорожу — є постраждалі 13:30 Патріотична організація «Центурія» проводить набір активної молоді 13:00 На п’ятьох вулицях Тернополя триває поточний ремонт дорожнього покриття 12:33 Кременчанину, який торгував зброєю, повідомили підозру 12:00 На дорогах Тернопільщини вітер повалив понад 20 дерев 11:35 На Тернопільському ставі починається сезон водних прогулянок 11:15 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (новини компаній) 10:45 1 квітня розпочинається нерестова заборона на вилов риби 10:10 На Оболоня пограбували жінку
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up