Трьох дітей обікрали в церкві у Борщеві

Трьох дітей обікрали в церкві у Борщеві

Поліцейські оперативно затримали зловмисника.

Троє батьків – жителі села Озеряни поскаржилися у поліцію, що в їхніх дітей невідома особа викрала особисті речі. Дівчинка втратила мобільний телефон, один хлопчик – рюкзак, інший – велосипед. Усі школярі перебували в таборі, організованому при місцевому храмі.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Тернопільської області.

Правоохоронці швидко встановили та розшукали зловмисника. Ним виявися 44-річний житель села Підзамочок Бучацької громади. Як з’ясувалося, зловмисник добирався на роботу і помітив біля церкви в Озерянах дітей. Вирішив зайти – подивитися.

Відео дня

Зі слів очевидців, зловмисник заходив до церкви, навіть на службі стояв, а потім непомітно зник. Діти, збираючись додому, виявили, що пропали їхні речі.

Поліцейські затримали зловмисника у сусідньому населеному пункті. У нього вилучили все вкрадене. Загальна вартість – понад десять тисяч гривень.

Відомості за даним фактом внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 4 статті 185 (крадіжка, скоєна в умовах воєнного стану) Кримінального кодексу. Вирішується питання про оголошення підозри та обрання запобіжного заходу. Чоловіку загрожує позбавлення волі на строк від п'яти до восьми років.

Читайте також

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up