У Бережанах вандал забруднив територію поблизу меморіалу на горі Лисоня (ФОТО). Як покарали?

У Бережанах вандал забруднив територію поблизу меморіалу на горі Лисоня (ФОТО). Як покарали?

Повідомлення про те, що невідома особа пошкодила територію поблизу  Меморіального комплексу Українських Січових Стрільців на горі Лисоня надійшло до правоохоронців 31 серпня від голови Бережанської територіальної громади.

На місце події виїхали працівники групи швидкого реагування патрульної поліції. На  бруківці поблизу меморіалу вони виявили брудні сліди від протекторів шин невідомого транспортного засобу.

В ході перевірки поліцейські оперативно встановили, що до протиправного причетний  мешканець Бережан.  На нього правоохоронці склали адміністративний протокол згідно ст. 173 ( дрібне хуліганство) КУпАП. Йому загрожує накладення штрафу від трьох до семи неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадські роботи на строк від сорока до шістдесяти годин

Чоловік свою провину визнав та зобов’язався відновити пошкоджену бруківку, повідомило Досьє 102.

Відео дня

Довідка:  Стаття 173. Дрібне хуліганство

Дрібне хуліганство, тобто нецензурна лайка в громадських місцях, образливе чіпляння до громадян та інші подібні дії, що порушують громадський порядок і спокій громадян, -

тягне за собою накладення штрафу від трьох до семи неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадські роботи на строк від сорока до шістдесяти годин, або виправні роботи на строк від одного до двох місяців з відрахуванням двадцяти процентів заробітку, або адміністративний арешт на строк до п'ятнадцяти діб.

Читайте також: Бережанці б'ють на сполох: у місті розвалюється автомобільний міст (ФОТО)

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up