У Харкові зарізали 18-річного хлопця з Тернопільщини (ОНОВЛЕНО)

У Харкові зарізали  18-річного хлопця з Тернопільщини (ОНОВЛЕНО)
фото із групи Український Харків #Євромайдан
У Харкові у ресторані зарізали другокурсника юридичної академії. Хлопець, як повідомили ЗМІ, родом з Тернопільщини. Інцидент трапився під час святкування дня народження його друга.


Інформацію про вбивство підтвердили «20 хвилин» у прес-службі навчального закладу. Утім, без будь-яких уточнень.

За інформацією ЗМІ, студент-другокурсник загинув за лічені хвилини, оскільки ножем йому перерізали сонну артерію. Хто саме вбив хлопця, слідство не уточнює, утім стверджує, що має інформацію про підозрюваного.

- Наразі слідству відомо, що в кафе відпочивало декілька компаній, - цитують видання слова прес-секретаря прокурора Харківської області Віти Дубовик. – Одна із них святкувала день народження, інша – парубочу вечірку. На танцмайданчику стався конфлікт. Хтось когось штовхнув. У результаті група хлопців вийшла на вулицю.

Що ж сталось на вулиці, пишуть ЗМІ, достеменно ніхто не знає. Однак, за словами Віти Дубовик, найближчим часом будуть закінчені первинні оперативні слідчі дії. Прокуратура збере всю інформацію. І є велика імовірність, що особу підозрюваного буде встановлено найближчим часом  

Тим часом, інтернетом шириться інформація, що загиблий – Віктор Попіль з Чорткова. Ймовірну причину суперечки його друзі пов’язують із вигуками компанією «Слава Україні!»

- Коли закінчилась музика, хлопці почали кричати «Слава Україні!», зал підхопив, - цитують у спільноті «Патріот» слова друга Віктора (просив не називати його імені). – Поруч сиділи хлопці, яким це не сподобалось. Я сам там не був, но мені говорили, що вони ніби то з Донбасу.


Хлопці вийшли на вулицю. Почалась штовханина. Відтак з’ясовування стосунків закінчилось плачевно – Віктору хтось перерізав горло і він загинув майже відразу. 
За інформацією спільноти, слідчі вилучили відео з камер спостереження на найближчих до бару приміщеннях. А допоки вбивця на свободі, просять не політизувати конфлікт.

- Неможна однозначно стверджувати, що  вбивство сталось  через політичні мотиви. Зараз у нас в кожному кутку кричать «Слава Україні», але нікого через це не вбивали, - цитує спільнота слова працівників Центру громадських зв’язків Харківської обласної міліції.

Відео дня

Читайте також: Що спровокувало вбивцю,  тільки одному Богу відомо, кажуть у Харківській академії

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:01 «У ногу прилетів осколок боєприпаса»: 47-річний захисник з ампутацією проходить реабілітацію у Тернополі 21:03 Мрію повернутия до Тернополя: де зараз американський співак який виступав у центрі міста play_circle_filled photo_camera 20:01 У Тернопільському музеї влаштували Великодню майстерню photo_camera 19:00 По 15 років тюрми присудили трьом депутатам держдуми Від читача 13:58 На платформі Мегого вийшов короткометражний фільм Віталія Кікотя «Сумні портрети». 18:15 На «Дружбі» ремонтують аварійні сходи: що змінилося? 17:33 Як в Україні буде відбуватись мобілізація ув'язнених. Пояснює юрист 16:50 Неймовірні магнолії та сакури розквіли в Кременецькому ботанічному саду. Як туди дістатись photo_camera 16:10 У Тернополі засудили екскерівника податкової та його сина, які вимагали 40 тисяч доларів неіснуючого боргу 15:35 В Україні презентували законопроект про відбудову та відновлення 14:53 Видання «20 хвилин» на мапі рекомендованих медіа в Україні. Читайте лише перевірені факти! photo_camera 14:30 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 14:17 На Тернопільщині — штормове попередження 13:45 У Тернополі виділили майже 2,6 млн гривень на техніку для школярів 13:08 У Тернополі зустріли колону «На щиті» із полеглим Героєм Василем Друзюком (ВІДЕО ДНЯ) play_circle_filled photo_camera 12:40 У Тернополі пенсіонерка травмувалась в маршрутці, коли водій раптово пригальмував 12:05 Суддю не каратимуть за перевищення швидкості, а тернопільського поліцейського, який його зупинив — звільнили 11:25 У Тернополі водійка на LEXUS в'їхала у перешкоду прямо перед відділком поліції. Була напідпитку 10:50 У Ланівцях зустрічатимуть кортеж «На Щиті»: загинув Герой Василь Друзюк 10:10 В Україні прогнозують зростання зарплат. Кому на нього розраховувати
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up