У мережі оприлюднили імена та фото нападників на Ігоря Турського

У мережі оприлюднили імена та фото нападників на Ігоря Турського
  • Нападники на екс-секретаря та депутата Тернопільської міськради Ігоря Турського відомі.
  • Це четверо мешканців Кривого Рогу

Про це повідомляють у ВО "Автомайдан Тернопільський осередок.
Це мешканці Кривого Рогу:
- Ладуха Станіслав Павлович 
- Кушнір Анатолій Анатолійович
- Міхайлик Роман Сергійович
- Шишов Владлен Вадимович
Саме щодо цих осіб тернопільські поліцейські проводили слідчі дії в Кривому Розі.

Вони НЕ затримані!

Можна багато дискутувати на тему особливостей законодавства та процесуальних норм, але факт залишається фактом: Тернопіль – місто, в яке на чиєсь замовлення може спокійно приїхати група найманців з іншого регіону, здійснити зухвалий напад з нанесенням тілесних ушкоджень холодною зброєю і НЕ бути затриманими.

Відео дня

Вимагаємо від поліції припинити імітувати розслідування та вжити усіх необхідних заходів аби затримати нападників. У випадку «підігрування» нападникам з боку судової гілки влади – повідомляти про це публічно! Інакше будуть усі підстави вважати, що і суд, і поліція умисне «прикривають» злочинців!

Читайте також За напад на Ігоря Турського зловмиснику обіцяли 10 тисяч гривень

Нагадаємо, 5 березня стало відомо, що виконавцями нападу є група зі сходу України

- З нападом на мене відбувається щось дивне, - пише Ігор Турський. - Знаю від поліції (Олександр Богомол), що нападники відомі і їм навіть вручені підозри про скоєння злочину. Нападники з Кривого Рогу. Це замовлення, пов’язане з моєю політичною (депутатською, громадською) діяльністю. НАЙЦІКАВІШЕ: Тернопільський суд відмовив поліції в санкції на затримання нападників!

Нагадаємо, напали на екс-депутата Ігоря Турського і підрізали 22 лютого.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:01 Прикрашає тарілки тернопільською вишивкою та архітектурою: історія майстрині Софії Демків 21:00 У ДТП на Тернопільщині постраждали п'ятеро людей 20:01 Поранений, але незламний: історія воїна-лісівника з Тернопільщини, який готується до протезування photo_camera 19:00 Жінки на керівних і бойових посадах в армії: що про це думають тернополяни? (ОПИТУВАННЯ) play_circle_filled Від читача 22:30 В новому мікрорайоні "Північний" жителі кількох будинків можуть залишитись без під'їзної дороги 18:00 У Тернополі має запрацювати креативний простір OPEN SPACE 17:01 У центрі Тернополя квітне магнолія (ФОТО ДНЯ) photo_camera 16:23 Бучацькі поліцейські затримали 16-річного студента, який прийшов в навчальний заклад з наркотиками 15:40 Оприлюднили відео конфлікту судді і поліції play_circle_filled 14:50 У Тернополі інспектор отримав майже сто тисяч за «правильне розмитнення»: що йому загрожує 14:10 У Тернополі 19 квітня падав сніг. Яку погоду чекати найближчими днями photo_camera 13:37 На Тернопільщині 19 квітня діятимуть графіки відключення світла для підприємств 13:05 «На щиті» повернувся захисник Сергій Михалко з Почаївської громади. Вічна пам'ять Герою! 12:18 Посмертно шестеро захисників отримали звання «Почесний громадянин міста Тернополя» 11:36 Волонтерка Христина Феціца пояснила, чому вирішила відмовитися від депутатства 11:03 Мобілізація автомобілів: що варто знати про новий закон. Для «20 хвилин» коментує юрист 10:18 Найнижчі пенсії в Україні отримують мешканці Тернопільської області (РЕЙТИНГ) 09:40 Що з реабілітаційним центром на Чумацькій, на який виділяли 8 мільйонів 09:02 Ранкові обстріли Дніпропетровщини. Є загиблі та постраждалі, серед яких — діти 08:01 Чи варто в найближчі дні чекати потепління в Тернополі та області
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up