У Петрикові грузин та 16-річна дівчина ходили із гранатою

У Петрикові грузин та 16-річна дівчина ходили із гранатою

На зупинці громадського транспорту у селі Петриків підозрілий чоловік з предметом схожим на гранату – повідомлення такого змісту надійшло на лінію “102″ 17 жовтня близько 17:51.

На місце виклику виїхали працівники поліції.

- На зупинці правоохоронці побачили уродженця Тбілісі з 16-річною дівчинкою, - повідомив заступник начальника Тернопільського відділення поліції Ярослав Мудрий. - При поверхневому огляді чоловіка силовики не виявили жодних небезпечних предметів. Проте жителі села стверджували, що бачили вибухівку.

Правоохоронці попросили дівчину показати вміст сумочки. Як з’ясувалося, у ній знаходилася граната РГД-5. За словами головного спеціаліста-вибухотехніка вибухотехнічного відділу Віталія Ярошенка, предмет, ймовірно, бойовий, із запалом та готовий до використання. Його вилучили та передали на експертизу в науково-дослідний експертно-криміналістичний центр.

Відео дня

Неповнолітня каже, що сховати вибухівку до сумки її попросив знайомий, коли побачив, що до них підїжджають працівники поліції. Іноземець розповідає, що небезпечний предмет відібрав у місцевих мешканців і планував його віднести до поліції. Слова чоловіка перевіряють правоохоронці.

Подія внесена до ЄРДР за статтею 263 частина 1 ККУ – незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (1)
  • Пустило

    Грузинский басня про ворон

    Ворон залез большой сосна и начал посылать всех на.....

    Чтоб в лес всегда был дружба , мир- ворон в ротан воткнули сыр

    Шел гордый зверь лисиц , скучал- увидел сыр и заторчал

    Ходил вокруг 15 круг , побил рекорд и молвил вдруг:

    "Чего ты ,геноцвале ,ждешь , и сам не ешь , и не даешь,

    А только дразнишь свой еда  с большой опасный высота

    Ворон послал бы зверя на,,,, но сыр во рту торчит, фигня

    Птиц черный лапка изогнул и фак лисе под нос воткнул

    Медведь шел спать - увидел фак, ударил об сосна кулак

    Ворон упал , весь дружный лес- кто что-то нес с собой, кто-без

    Большой и дружный лес тогда ворон всю ночь давал "дрозда"

    Теперь ворон простой петух и сыр давно во рту  давно протух

    С тех пор весь лес ворон имел когда хотел, и как умел

    Мораль грузинский басня прост - за свой язык - в ответе хвост.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
17:33 Як в Україні буде відбуватись мобілізація ув'язнених. Пояснює юрист 16:50 Неймовірні магнолії та сакури розквіли в Кременецькому ботанічному саду. Як туди дістатись photo_camera 16:10 У Тернополі засудили екскерівника податкової та його сина, які вимагали 40 тисяч доларів неіснуючого боргу 15:35 В Україні презентували законопроект про відбудову та відновлення Від читача 13:58 На платформі Мегого вийшов короткометражний фільм Віталія Кікотя «Сумні портрети». 14:53 Видання «20 хвилин» на мапі рекомендованих медіа в Україні. Читайте лише перевірені факти! photo_camera 14:30 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 14:17 На Тернопільщині — штормове попередження 13:45 У Тернополі виділили майже 2,6 млн гривень на техніку для школярів 13:08 У Тернополі зустріли колону «На щиті» із полеглим Героєм Василем Друзюком (ВІДЕО ДНЯ) play_circle_filled photo_camera 12:40 У Тернополі пенсіонерка травмувалась в маршрутці, коли водій раптово пригальмував 12:05 Суддю не каратимуть за перевищення швидкості, а тернопільського поліцейського, який його зупинив — звільнили 11:25 У Тернополі водійка на LEXUS в'їхала у перешкоду прямо перед відділком поліції. Була напідпитку 10:50 У Ланівцях зустрічатимуть кортеж «На Щиті»: загинув Герой Василь Друзюк 10:10 В Україні прогнозують зростання зарплат. Кому на нього розраховувати 09:30 18 квітня світло вимикати не будуть, але ситуація може змінитись 09:00 У Чорткові підняли тариф на воду 08:00 На Тернопільщину йде похолодання 22:05 На Тернопільщині 18 квітня вводять в дію графіки обмеження енергопостачання для окремої групи підприємств 22:00 Погрожував вбивством, отруїв собаку і підкинув наркотики — на Тернопільщині родичі не можуть поділити хату
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up