У Тернополі брати-грабіжники із Закарпаття напали та пограбували пенсіонера

У Тернополі брати-грабіжники із Закарпаття напали та пограбували пенсіонера

Двоє грабіжників-рецидивістів напали на 72-річного пенсіонера, а потім пограбували його Інцидент трапився неподалік автовокзалу.

17 липня у Тернополі, неподалік приміського автовокзалу двоє хлопців підбігли до дідуся. Один вдарив пенсіонера в обличчя і зіштовхнув у рівчак, кажуть  очевидці. Витягнув з кишені мобілку, відібрав рюкзак в старого і кинув братові, після чого хлопці разом втекли. 

Дідусь оцінив суму збитків в 6 тис. гривень, повідомляють правоохоронці. 

На щастя, чоловік запам’ятав як виглядали грабіжники і зміг описати їх. Поліція встановила, що це двоюрідні брати, 2004 та 2005 років народження. Обидвоє народились в Закарпатській області. Старшого брата вже притягували до відповідальності за аналогічні злочини в Ужгороді.

Відео дня

Відомо, що хлопці зізналися в правопорушенні, гроші витратили, а особисті речі повернули дідусеві.

Старшого брата судитимуть тепер і в Тернополі. Йому інкримінують ч.4 ст. 186 (грабіж) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до десяти років. Слідство триває.

Нагадаємо, нещодавно у Теребовлі невідомий чоловік підбіг до жінки, вирвав сумку і почав тікати. В сумці були гроші, мобільний телефон та документи. Та далеко забігти грабіжникові не вдалося.

Читайте також: В під'їзді на пенсіонера напав злодій та відібрав гроші. Грабіжника затримали

Чоловік викрадав прикраси братової дружини, коли приходив до них в гості

Автор Мирослава Плотніцька

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up