У Тернополі "на гарячому" затримали посадовця з 500 доларами хабара (ФОТО. ВІДЕО)

У Тернополі "на гарячому" затримали посадовця з 500 доларами хабара (ФОТО. ВІДЕО)

Посадовець вимагав гроші за відведення ділянки під будівництво житлового будинку.

 

На отриманні неправомірної вигоди оперативники Головного управління Нацполіції в Тернопільській області спільно з співробітниками Служби Безпеки України під процесуальним керівництвом обласної прокуратури затримали чиновника, повідомляє відділ комунікації поліції Тернопільської області.

Керівник одного із відділів обласного управління Держгеокадастру отримав гроші за сприяння у затвердженні проєкту землеустрою для відведення ділянки під будівництво житлового будинку, повідомляє відділ комунікації поліції Тернопільської області.

За попередньою інформацією, посадовець мав домовитися з органами місцевого самоврядування щодо зміни цільового призначення ділянки. Гроші місцевий мешканець передавав чиновнику у автомобілі, припаркованому біля приміщення Головного управління Держгеокадастру.

Відео дня

Зловмисника затримали правоохоронці "на гарячому" відповідно до статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Даний факт внесений в ЄРДР згідно статті  369-2 частина 3 ККУ - зловживання впливом. Вирішується питання щодо оголошення посадовцю підозри у вчиненні злочину та обрання йому міри запобіжного заходу. Триває слідство. 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (12)
  • Андрій

    Підстава СБУ
  • Dima Petrov

    дуда ти моральний виродок так людей ганьбити, йди провір голову може ше є шанс

    Ігор Дуда reply Dima Petrov

    NAHUY
  • Саша Крест

    500 баксів? це такі хабарі дають зараз? якась дєшовка... я давав у десять разів більше за кредит... але то у Києві... та й кредит величенький... але то таке... нічого за 500 баксів не буде... крім доганої...

    Ігор Дуда reply Саша Крест

    У креста саші - характерна "статусність БИКА"
    Болячка є серед биків у нас така:
    Воно раніше ким було - ніким,
    А нині бидло уявило себе ВСІМ

    Ігор Дуда reply Саша Крест

    "дєшовка" - ти, тупа, безграмотна бидлота
    сьогодні ти не пхало ще гівно до рота?
    з солярки клізму вже зробило ти профілактичну?
    це ж твій обов'язковий протокол клінічний
    як роги засверблять й на сайтах тягне "срати" -
    роби усе, що вище описав я. Так тримати!
  • Коля

    Більше схоже на пародію - хабарів носяться тисячі в день на мільони, а тут таки одного крайнього знайшли на 500 баксів:)
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
14:40 Робота в Тернополі: Актуальні вакансії тижня, оновлено 24 квітня 14:05 У незаконному переправленні військовозобов'язаного через кордон обвинувачують жителів Тернополя та Львівщини 13:12 У Тернополі відбудеться Великодній ярмарок крафтовиків 12:40 У Бережанах зіштовхнулися автобус та легковий автомобіль Від читача 13:35 Українські поліцейські ліквідували шахрайський call-центр в Одесі, де громадян Чехії ошукали на 5,5 мільйонів гривень 11:43 Прорвала каналізація, рідина жовтого кольору тече до Ставу 11:30 Вбивство на Кременеччині: 36-річному чоловіку загрожує 15 років тюрми 10:50 Померла почесна громадянка Бережан Ярослава Мазурак 10:10 25 квітня на двох вулицях у Тернополі не буде води 09:30 Воював з окупантом майже два роки: Збаразька громада втратила захисника Ігоря Войціховського 09:02 У Тернополі «вар'яти» презентують нову гумористичну програму 08:02 Чому чоловіків обмежили в консульських послугах і коли їх відновлять 22:04 У поминальні дні не варто залишати на гробах паски і яйця. То що потрібно померлим, пояснюють священники 21:01 Віктор Павлік побував в рідній Теребовлі і поскаржився на... міст photo_camera 20:00 Теплиці, майонез і дитячий клуб: історії трьох бізнесів, які переїхали на Тернопільщину play_circle_filled photo_camera 19:30 24 квітня у мікрорайоні «Пронятин» не буде води 19:03 Вісім років судиться з поліцією: тернополянин вимагає покарання для патрульних та компенсації photo_camera 18:06 Таксі у Тернополі: порівняли тарифи різних сервісів виклику авто photo_camera 17:20 У бучацькій школі діти били та цькували однолітків. Хто понесе відповідальність 16:40 Заснував сімейну майстерню дронів та допомагає ЗСУ: історія 21-річного тернополянина
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up