У Тернополі на вул. Лепкого викрили наркопритон

У Тернополі на вул. Лепкого викрили наркопритон
  • Наркопритон на вулиці Богдана Лепкого у Тернополі викрили оперативники підрозділу протидії наркозлочинності в області. 
  • Дане помешкання належить трьом рідним братам – 19-ти, 30-ти та 34-ох років. Усі вони – наркозалежні особи.

На власників квартири неодноразово надходили скарги у поліцію. Люди жалілися на постійний неприємний запах, чужих підозрілих людей у під’їзді та біля будинку, а також на антисанітарію, яку розводили господарі, повідомляє Досьє 102.

- Шукали те, що продають – інтернетівські закладки. Однієї закладки вистачає десь на тиждень. Середня доза вартує гривень 500. Гроші заробляю, бо працюю – неофіційно підпрацьовую на будові або що де підвернеться, – розповідає господар помешкання

Відео дня

За словами Володимира Присяжнюка – заступника начальника підрозділу протидії наркозлочинності, брати неодноразово притягувалися до кримінальної відповідальності за незаконні операції з наркотиками та майнові злочини.

- На зауваження сусідів дані особи не реагували, а навпаки – погрожували людям собакою бійцівської породи. Придбавши одурманюючі речовини, споживачі вживали їх в тій ж квартирі.

У помешканні братів оперативники провели санкціонований обшук в ході якого вилучили заборонені психотропні речовини та прилади для їх вживання й виготовлення. За неповних п’ять місяців працівники УПН зареєстрували 79 фактів збуту наркотиків, двадцяти двом особам оголосили підозру. За попередньою інформацією, на обліку в наркодиспансері зареєстровано лише офіційно 456 споживачів наркотиків, хоча насправді ця цифра по області вища.

Від початку року на території Тернопільщини правоохоронці задокументували вісім фактів організації та утримання місць для незаконного вживання та виготовлення наркотичних засобів та психотропних речовин. За вказані кримінальні правопорушення передбачена відповідальність відповідно до статті 317 ККУ. Санкція статті – позбавлення волі від трьох до п’яти років.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (10)
  • Олена

    Вони вже всі вдома, наче нічого не було.
  • Татяна Антонюк

    Колись ходили патрульні з червоною повязкою,,і перевіряли дітей хто вештався після 10 год,забирали алкоголіків на 15 діб,вони замітали місто а тепер немає порядку, всіх наркозалежних  судити і до Чортківської цюпи ,ХАЙ там ящики збивають то може дурість вийде,це потрібно ВЛАДІ  тим зайнятись шкода молодь що в таке влізають і гублять своє життя,може хтось хоче вийти з цього,тож хай влада подумає як допомогти
  • Orysia Besaha

    Нехай Бог боронить всіх дітей від тої зарази. Мені страшно, це ж чиїсь діти. Ці ж речі, книги, квартиру хтось купляв, вкладено батьківську працю. Наркотики найбільша біда з усіх можливих. Здорові хлопці знищили себе. Люди боряться з хворобами, хочуть жити, а тут... немає слів.

    Orysia Besaha reply Orysia Besaha

    Андрей Алик це немає значення, старший син в моїх роках, моїй мамі 53 роки, чому ви думаєте, що повмирали? Навіть якщо так, жодні батьки не хотіли би такого життя своїм дітям.

    Андрей Алик reply Orysia Besaha

    Мама й тато їхні вже повмерали
  • Лілія Сорока

    Собаки шкода(((( Не варта вона таких господарів!!!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
15:30 Причетному до організації вибухів у Тернополі повідомили про ще одну підозру 15:07 «Афілійований міні-EdCamp Ternopil»: що зібрало у 19 школі майже дві сотні освітян? 14:00 На Тернопільщині мотоцикліст врізався в кам'яну огорожу — є постраждалі 13:30 Патріотична організація «Центурія» проводить набір активної молоді Від читача 12:17 Пів мільйона грн компенсацій отримали цьогоріч роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців 13:00 На п’ятьох вулицях Тернополя триває поточний ремонт дорожнього покриття 12:33 Кременчанину, який торгував зброєю, повідомили підозру 12:00 На дорогах Тернопільщини вітер повалив понад 20 дерев 11:35 На Тернопільському ставі починається сезон водних прогулянок 11:15 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (новини компаній) 10:45 1 квітня розпочинається нерестова заборона на вилов риби 10:10 На Оболоня пограбували жінку 09:50 Прямий маршрут Прага-Чоп: Укрзалізниця відкриває нові горизонти (на правах реклами) 09:30 «На щиті» повертається додому захисник Степан Шумило з Лановеччини 08:50 У Тернополі 28 березня на кількох вулицях тимчасово вимкнули електрику 08:00 Сьогодні, 28 березня: яке сьогодні свято та чим цей день запам’ятався в історії 22:00 На Тернопільщині — штормове попередження 21:00 Монастир на Тернопільщини визнали культурною спадщиною національного значення 20:00 Маленькі кременчани виготовили солодощі для захисників 19:00 У Тернополі відкриють виставку вишитих картин-стацій
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up