У Тернополі розшукують грабіжника, який напав на студентку і пограбував її (ФОТОРОБОТ)

У Тернополі розшукують грабіжника, який напав на студентку і пограбував її (ФОТОРОБОТ)

Підбіг зі спини, рукою затиснув рот і посадив на землю. Коли потерпіла розслабила руки, нападник вирвав рюкзак та почав тікати. Дівчина побігла за ним.

Невідомий в Тернополі напав та пограбував 19-річну студентку. Злочин трапився 26 лютого на мікрорайоні "Східний", повідомляє відділ комунікації поліції Тернопільської області.

Потерпіла розповіла, що поверталася з пар додому близько 20:10. Біля свого будинку зупинилася, відкриваючи хвіртку. Зліва, каже дівчина, помітила чоловіка, але не придала цьому значення.

Уже після того, як вона зайшла на власне подвір'я, невідомий підбіг зі спини, рукою затиснув рот і посадив на землю. Коли потерпіла розслабила руки, нападник вирвав рюкзак та почав тікати. Дівчина побігла за ним.

Відео дня

Проте за деякий час вона втратила з поля зору зловмисника і зателефонувала на лінію "102".

Даний факт поліцейські внесли в ЄРДР згідно статті 186 частина 2 ККУ - Грабіж, поєднаний з насильством.

Студентка заявила, що не почула, коли чоловік підійшов до неї, бо слухала в навушниках музику. Суму збитків оцінила в 3500. В рюкзаку були гроші, документи та банківські картки.

Потерпіла змогла описати нападника. Це чоловік віком 30-35 років, зростом 180 сантиметрів. Русявий з короткою стрижкою. Був одягнутий в чорну куртку, джинси та кросівки.

За описом потерпілої правоохоронці склали фоторобот. Якщо ви впізнали дану особу або знаєте його місце перебування, телефонуйте за номерами у Тернополі (0352) 27-11-70;  098 72 111 80; або на лінію "102".

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (5)
  • Чорній Анастасія

    Раніше менше того кодла було.патрулі ходили .
    А зараз ідеш пусто,темно .доьре просто сумку забрав ,а не родом пирнув.
  • Oksana Dovgan

    Поліція , чому дрімаєте?
  • Inna Orynycn

    Це жах,що робиться.
  • Оксана

    Скоро сезон відкривається і будуть маньяки по парках і маршрутках

    маньяк reply Оксана

    тебе їбати суко
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:00 У Катедрі організовують благодійний збір на автомобіль швидкої допомоги для ЗСУ 21:00 На дорогах державного значення Тернопільщини встановлять камери з штучним інтелектом 20:00 Майстриня з Чорткова плете шедеври з лози для всього світу 19:02 12-річна кременчанка потребує дороговартісної операції хребта: рідні благають про допомогу Від читача 16:47 Молодь Тернопільщини ярмаркувала у Чернівцях 18:00 На Тернопільщині створять новий індустріальний парк 17:20 Трьох тернопільських спортсменів нагородили за видатні досягнення на міжнародній арені 16:40 24 квітня в Україні будуть обмеження споживання електрики для бізнесу та промислових підприємств 16:05 Помер знаний священник-сумівець Роман Мірчук 15:15 Конфлікт в бібліотеці: колектив книгозбірні звернувся із заявою до омбудсмена 14:40 Робота в Тернополі: Актуальні вакансії тижня, оновлено 24 квітня 14:05 У незаконному переправленні військовозобов'язаного через кордон обвинувачують жителів Тернополя та Львівщини 13:12 У Тернополі відбудеться Великодній ярмарок крафтовиків 12:40 У Бережанах зіштовхнулися автобус та легковий автомобіль 11:43 Прорвала каналізація, рідина жовтого кольору тече до Ставу 11:30 Вбивство на Кременеччині: 36-річному чоловіку загрожує 15 років тюрми 10:50 Померла почесна громадянка Бережан Ярослава Мазурак 10:10 25 квітня на двох вулицях у Тернополі не буде води 09:30 Воював з окупантом майже два роки: Збаразька громада втратила захисника Ігоря Войціховського 09:02 У Тернополі «вар'яти» презентують нову гумористичну програму
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up