У Тернополі спіймали водія із фальшивим посвідченням. Що йому загрожує?

У Тернополі спіймали водія із фальшивим посвідченням. Що йому загрожує?
  • Про кермувальника, із, ймовірно, підробленим водійським посвідченням повідомляють в пресслужбі Тернопільської патрульної поліції.
  • Подія трапилась близько опівночі 11 листопада. Що тепер загрожує чоловіку?

Вчора, близько опівночі, патрулюючи на вулиці Л. Українки, інспектори помітили автомобіль Skoda, водій якого порушив правила дорожнього руху. Охоронці порядку зупинили транспортний засіб та, під час спілкування з водієм й перевірки документів, виявили сліди підробки в посвідченні водія. Згідно з інформацією в базах даних пред'явлений документ належить іншій особі, а водій, якого зупинили поліцейські, взагалі не отримував посвідчення водія жодної категорії, — повідомляють патрульні на офіційній сторінці у Facebook.

Немає опису світлини.

Патрульні винесли на громадянина постанову за ч. 2 ст. 126 (Керування транспортним засобом особою, яка не має такого права) КУпАП та викликали на місце слідчо-оперативну групу для з'ясування усіх обставин.
За використання завідома підробленого документа передбачена кримінальна відповідальність за ст. 358 (Підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів) ККУ. — Наголошують правоохоронці.

Довідка

Стаття 358. Підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів

Відео дня

Ч.4 Використання завідомо підробленого документа - карається штрафом до п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до двох років.

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (1)
  • Читач04

    Не зрозуміло - то затримали його чи відпустили, нехай собі їздить далі.

keyboard_arrow_up