У Тернополі судитимуть власницю борделю

У Тернополі судитимуть власницю борделю
  • Для свого бізнесу сутенерка винайняла кілька квартир в обласному центрі.
  • Година сексуальних послуг вартувала 1200 гривень, а 30 хвилин - 800 гривень. 50 відсотків із заробленого працівниці віддавали "роботодавиці".

За сутенерство перед судом постане жителька Запорізької області, 1991 року народження. Провадження тернопільські слідчі скерували до суду, повідомляє відділ комунікації поліції Тернопільської області..

У Тернополі жінка ще у 2019 році започаткувала власний бізнес з надання сексуальних послуг.

"Співробітниць" набирала через оголошення в інтернеті, де пропонувала заробіток молодим дівчатам. В місяць обіцяла близько 20 тисяч гривень. Саме це оголошення зацікавило оперативників.

Відео дня

- Впродовж восьми місяців працівники поліції документували факти сутенерства та проституції, - розповів начальник відділу боротьби із злочинами, пов’язаними із торгівлею людьми ГУНП в Тернопільській області Олександр Буняк. - Підозрювана винайняла кілька квартир в обласному центрі.

Дівчатам, які дзвонили за оголошенням, вона по телефону розповідала про специфіку роботи. Погодилися співпрацювати із сутенеркою троє іногородніх жінок віком від 25 до 30 років.

Оплату клієнти здійснювали згідно з тарифами -  година сексуальних послуг вартувала 1200 гривень, а 30 хвилин - 800 гривень. 50 відсотків із заробленого підлеглі віддавали "роботодавиці".

Квартири організатор бізнесу винаймала в різних частинах обласного центру. Проте адреси часто змінювала, що ускладнювало роботу оперативникам, каже Олександр Буняк.

- Під час однієї із зустрічей незаконні заробітки припинили оперативники відділу по боротьбі з протидії торгівлі людьми спільно з слідчими головного управління Нацполіції краю під процесуальним керівництвом прокуратури Тернопільської області.  

Жінці оголосили підозру згідно зі статтею 303 частина 2 ККУ – сутенерство або втягнення особи в заняття проституцією. Долю жительки Запорізької області тепер вирішуватиме суд.

 Довідка

Стаття 303. Сутенерство або втягнення особи в заняття проституцією

ч 2. Дії, передбачені частиною першою цієї статті, вчинені щодо кількох осіб або повторно, або за попередньою змовою групою осіб, або службовою особою з використанням службового становища, або особою, від якої потерпілий був у матеріальній чи іншій залежності, - караються позбавленням волі на строк від чотирьох до семи років.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
15:30 Причетному до організації вибухів у Тернополі повідомили про ще одну підозру 15:07 «Афілійований міні-EdCamp Ternopil»: що зібрало у 19 школі майже дві сотні освітян? 14:00 На Тернопільщині мотоцикліст врізався в кам'яну огорожу — є постраждалі 13:30 Патріотична організація «Центурія» проводить набір активної молоді Від читача 12:17 Пів мільйона грн компенсацій отримали цьогоріч роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців 13:00 На п’ятьох вулицях Тернополя триває поточний ремонт дорожнього покриття 12:33 Кременчанину, який торгував зброєю, повідомили підозру 12:00 На дорогах Тернопільщини вітер повалив понад 20 дерев 11:35 На Тернопільському ставі починається сезон водних прогулянок 11:15 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (новини компаній) 10:45 1 квітня розпочинається нерестова заборона на вилов риби 10:10 На Оболоня пограбували жінку 09:50 Прямий маршрут Прага-Чоп: Укрзалізниця відкриває нові горизонти (на правах реклами) 09:30 «На щиті» повертається додому захисник Степан Шумило з Лановеччини 08:50 У Тернополі 28 березня на кількох вулицях тимчасово вимкнули електрику 08:00 Сьогодні, 28 березня: яке сьогодні свято та чим цей день запам’ятався в історії 22:00 На Тернопільщині — штормове попередження 21:00 Монастир на Тернопільщини визнали культурною спадщиною національного значення 20:00 Маленькі кременчани виготовили солодощі для захисників 19:00 У Тернополі відкриють виставку вишитих картин-стацій
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up