У Тернополі вандали знову пошкодили пам'ятник Степану Бандері

У Тернополі вандали знову пошкодили пам'ятник Степану Бандері

21 грудня тернополяни помітили, що пам'ятник знову осквернили. Цього разу кинули яйцем.

Історія з вандалами набула нового продовження, про це написав Богдан Бутковський на своїй сторінці у Фейсбук та додав світлини.

"Цього разу пам'ятник осквернили яйцем! Очевидно, що це ворожі провокації і гастролери з Житомира були лише знаряддям в руках кремлівських ляльководів! Нагадую, що наближається 1 січня, день, коли народився провідник української нації! Тернополяни щорічно 1 січня вшановують Степана Андрійовича смолоскипною ходою. В 2022 ми маємо зробити цей захід особливим, бо ворог боїться Бандеру, він воює не з пам'ятниками, а з волелюбним духом України символом якого став Бандера!", йдеться у дописі.

Відео дня

Нагадаємо, це вже не вперше здійснюється наруга над пам'ятником. 14 грудня об 12.11 невідома особа облила монумент червоною фарбою.

У поліції встановили молодиків, які пошкодили пам'ятник Бандері у Тернополі. До злочину причетні двоє 21-річних жителів Житомира. Причин свого вчинку молодики не пояснюють. За скоєне їм загрожує обмеження волі на строк від чотирьох до п’яти років або позбавлення волі від чотирьох до семи років.

 

 

 

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (4)
  • Ростислав Гарасимчук

    73%
  • Руслан Казнодій

    Що це за ідіоти,таке робллять!!!
  • Світлана Фостик

    Ну що за ідіоти. Кому це потрібно і кому заважає.???
  • Ирина

    Чомусь згадалося, як Надал у травні 2012 року наказав розмалювати квіточками військову техніку у Парку Слави........

keyboard_arrow_up