У Тернополі жінка знайшла чужу банківську картку та присвоїла всі гроші

У Тернополі жінка знайшла чужу банківську картку та присвоїла всі гроші

Жителька Тернопільського району спокусилася на гроші з чужої банківської картки, яку знайшла з пін-кодом.

Жінка знайшовши картку вирішила перевірити стан рахунку. Коли на табло банкомату висвітило суму понад 3000 гривень - поклала чужі гроші до власної кишені.

Жителька села Товстолуг Тернопільського району повідомила правоохоронців про те, що з банківської картки її чоловіка невідома особа зняла понад три тисячі гривень. Зі слів заявниці, чоловік напередодні загубив електронний гаманець.

Правоохоронці встановили, що гроші були зняті з банкомату в одному з торгових центрів Тернополя. З’ясувалося, що скоїла крадіжку 47-річна жителька села Застінка Тернопільського району.

Відео дня

Відомості за даним фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 4 статті 185 (крадіжка, скоєна в умовах воєнного стану) Кримінального кодексу. Санкція статті передбачає до семи років позбавлення волі, повідомили у відділі комунікації поліції Тернопільської області.

Довідка: Стаття 185. Крадіжка

1. Таємне викрадення чужого майна (крадіжка) - карається штрафом від однієї тисячі до трьох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадськими роботами на строк від вісімдесяти до двохсот сорока годин, або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до п’яти років.

2. Крадіжка, вчинена повторно або за попередньою змовою групою осіб, - карається арештом на строк від трьох до шести місяців або обмеженням волі на строк до п'яти років або позбавленням волі на той самий строк.

3. Крадіжка, поєднана з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище або що завдала значної шкоди потерпілому, - карається позбавленням волі на строк від трьох до шести років.

4. Крадіжка, вчинена у великих розмірах чи в умовах воєнного або надзвичайного стану, - карається позбавленням волі на строк від п'яти до восьми років.

5. Крадіжка, вчинена в особливо великих розмірах або організованою групою, - карається позбавленням волі на строк від семи до дванадцяти років з конфіскацією майна.

Читайте також: У Тернополі чоловік знайшов банківську картку та пішов витрачати чужі гроші. Що йому загрожує

У переселенки, яка проживає на Тернопільщині, шахраї викрали понад 100 тисяч гривень

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up