Убивць чоловіка, загорнуте в целофан і простирадло тіло якого знайшли на "Канаді", досі розшукують

Убивць чоловіка, загорнуте в целофан і простирадло тіло якого знайшли на "Канаді", досі розшукують
  • Експертиза встановила: потерпілий помер саме від нанесених травм.
  • Окрім двох чоловіків, які перебувають у розшуку за вбивство, поліція шукає й жінку, яка, ймовірно, зараз поруч з підозрюваними. Вона, припускають у поліції, купує чоловікам харчі та речі.

Трьох осіб розшукує поліція Тернопільщини – їх підозрюють у вбивстві 39-річного чоловіка.

Нагадаємо, тіло, загорнуте у поліетиленові пакети та покривало, побачила тернополянка 13 червня у закинутій будівлі на Східному масиві. На місце події виїжджала слідчо-оперативна група.

Судово-медична експертиза підтвердила, що чоловік, 1979 року народження, помер від нанесених йому тілесних ушкоджень. Оперативники, які виїжджали на місце події, встановили осіб, підозрюваних у злочині.

Відео дня
  • За попередньою інформацією, загиблий разом із двома знайомими, восьмого червня розпивав спиртні напої в одній з квартир на вулиці Тарнавського, - розповів начальник відділу комунікації головного управління нацполіції в області Сергій Крета. - Між чоловіками виник словесний конфлікт, який завершився бійкою та смертю одного з тріо.

Працівники поліції встановили особи підозрюваних. Їх оголосили в розшук, повідомили у відділі комунікації.

В коментарях на сайті «20 хвилин» читачі стверджують, що убитий – Олександр Запісоцький. Нібито в у кишені загиблого чоловіка виявили посвідчення водія на це прізвище. Проте у поліції спростували цю інформацію.

Передусім, загиблий чоловік теж перебував у розшуку, проте розшукували його як безвісти зниклого. П. Запісоцького натомість поліція шукає, як підозрюваного у скоєнні кримінального правопорушення. А саме – через стрілянину у барі на вул. Шептицького.  

Олександр Запісоцький у розшуку близько місяця. Убитий чоловік зник приблизно за тиждень до дати, коли його знайшли. Розбіжності у віці між стрілявшим в барі і убитим теж є.

Якщо хтось впізнав даних осіб, телефонуйте за номерами телефонів: (067) 471-66-23, 27-11-70, (067) 351 38 37 або на лінію "102". Анонімність гарантується.

В умисному вбивстві підозрюються:

 Рудковський Андрій Степанович,

23 жовтня 1972 року народження.

Живе у Тернополі на вулиці Злуки, 41.

Не судимий.

 

 

 

 

 

 

 

 

 Феськів Михайло Петрович,

14 травня 1977 року народження.

Уродженець села Яблунів Гусятинського району.

Дана особа уже притягувалася до відповідальності та перебувала у місцях позбавлення волі.

 

 

 

 

 

 

Працівники поліції підозрюють, що з розшукуваними чоловіками ймовірно перебуває і їхня подруга -

Мороз Наталя Анатоліївна -

7 березня 1988 року народження. Остання адреса її фактичного проживання - Тернопіль, вулиця Лесі Українки, 11. Жінка може допомагати чоловікам купувати продукти харчування та інші необхідні речі.

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (6)
  • Анатолій Васильович

    То Запісоцького ще досі шукають?! Думаєте цих вбиць знайдуть скоріше?! Можливо просто повезе і хтось їх десь побачить. А так шукай вітра в полі . Там в розшуку сидять Вербовський і компанія їм начхати на тих вбивць ...

    Анатолій Васильович reply Анатолій Васильович

    Ось наш Шерлок Холмс

    Анатолій Васильович reply Анатолій Васильович

    Прямо із Скотленд Ярду приїхав

    Богомол Олександр reply Анатолій Васильович

    Та це Михасьо з міського

    Anonim reply Анатолій Васильович

    Цей Афіцер, точніше слідчий під командуванням цього професіонала, шукав мого дивана, майже пів-року. Фактично нічого не робив. Приходжу на прийдом до заступника начальника слідства пана Миайла, та кажу як можна було закрити справу нічого не роблячи. На що мені пан Михайло з поважним видом відповів: "були об"єктивні причини". Я так і не зміг дізнатись у нього що означає "були обєктивні причини". Той Міша - мудило рідкісне, цікаво хто його призначив на ту посаду?

    Анатолій Васильович reply Анатолій Васильович

    Запісоцький напевно уже відкупився і його уже ніхто не шукає ...
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:02 Як тернополянам оформити субсидію через «Дію»? Перевірили «20 хвилин» 20:15 Суд визнав депутата Тернопільської обласної ради Любомира Крупу загиблим на війні photo_camera 20:00 Артилерія, авіація і не тільки: росіяни посилюють обстріли Сумської області, — ЗСУ 18:35 Які культурні заходи цього тижня проведуть у бібілотеках Тернополя Від читача 11:20 Благодійний концерт за участю гуртів "Дивний простір" та "Spalah" 17:03 Як поповники файну карту через додаток е-Тернопіль: «20 хвилин» перевірили photo_camera 16:45 На Тернопільщині чоловік збирав гроші під виглядом лікування дітей і військових — поліція photo_camera 15:49 Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал (пресслужба Тернопільської міської ради) 15:00 «За малюнками приховані біль і втрати»: військові під час реабілітації намалювали картини (ФОТО) photo_camera 14:20 У Тернополі відбудуться «Дні кіно від ТРО» 13:31 У Тернополі продають перші вербові котики: де придбати та скільки коштують 13:00 180 тисяч гривень за зняття «поробів» віддала «ворожці» жінка з Тернопільського району 12:30 Квитки розкупили на кілька сеансів наперед: Тернопіль відвідали актори фільму за повістю Кузьми Скрябіна play_circle_filled photo_camera 11:47 На проспекті Бандери зіткнулися два автомобілі: один водій втік 11:25 МОЗ оновило рекомендації щодо проведення щеплень вакциною проти COVID-19 для первинної вакцинації 11:00 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (новини компаній) 10:00 На Тернопільщині зросла захворюваність на ГРВІ та грип 09:15 У Церквах східної традиції розпочався Великий піст 08:46 18 березня у Тернополі відключили світло за однією адресою 08:05 У Підволочиську чоловік продавав перероблений пістолет play_circle_filled photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up