“Домушники” знають, де люди ховають гроші (інфографіка)

“Домушники” знають, де люди ховають гроші (інфографіка)
  • Почалося літо і працівники управління поліції охорони в Тернопільській області нагадують про безпеку. 
  • Для “квартирних” злодіїв  літо – це  “робочий” сезон, пора, коли вони по-особливому активізовуються.

“Домушники” знають, що дуже багато людей їдуть у відпустки чи просто на вихідні вирушають за місто, а тому виходять на свій промисел.

Пам’ятайте, спокій коштує значно дорожче, ніж броньовані двері чи новітні замки вхідних дверей. Тому, якщо Ви не певні у протизламності замків, слід звернутися в Управління поліції охорони. Фахівці подбають про те, щоб забезпечити надійне збереження вашого майна!

Поліція охорони – професійна спеціалізована охоронна структура, яка понад 65 років захищає майно громадян. Поліція охорони має значний матеріально-технічний потенціал: пульти централізованого спостереження, сучасні засоби зв’язку, парк спецавтомобілів, вогнепальна зброя.

Відео дня

Начальник Управління поліції охорони в Тернопільській області, майор поліції Роман Лихота зазначає, що коефіцієнт надійності охорони протягом багатьох років залишається стабільним і становить 99.9%. Поліція охорони – єдина в Україні охоронна структура, працівники якої мають визначені законом права та повноваження на озброєну охорону та застосування владних функцій щодо правопорушників.

- На жаль, майже будь-які двері можна відімкнути за кілька хвилин звичайними господарськими інструментами. Різниця полягає лише в часі та кількості шуму, – розповідає Роман Лихота. – Є комбіновані датчики, які одночасно реагують на розбиття скла, відкриття дверей та рух. За сигналами наші співробітники бачать, з якої сторони заходити у квартиру чи приватний будинок, де блокувати вхід. Оперативний приїзд (3-5 хв.) озброєного наряду реагування поліції охорони дасть змогу піймати злочинця «на гарячому».

Якщо ж Ви ще не зважились віддати до рук професіоналів захист свого помешкання від злодіїв, пропонуємо перелік місць, куди не слід ховати гроші і цінності, адже там їх крадії шукатимуть у першу чергу.

Топ найбільш ризикованих схованок:
1. У ящиках комодів, стінок, письмових столів, скриньках, музичних інструментах.
2. Серед одягу – у шафах або у кошиках з брудною білизною, у кишенях старих пальто, у підкладці піджаків, у шкарпетках.
3. У книгах, компакт-дисках, відеокасетах.
4. Під матрацом.
5. За дзеркалами, картинами, настінними килимами.
6. У бачку унітаза.
7. На кухні: у холодильнику, у ємностях з-під крупи, у духовці.
8. На антресолях.
9. В аудіо- та відеоапаратурі, побутовій техніці.
10. У підлозі і за шпалерами.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (20)
  • Саша Крест

    Як каже мій добрий знайомий: тримайте гроші в банках... трьохлітрових. І він має рацію.))))
  • Vadym Horobets

    В кого вони ще є під час карантину. Всі у черзі до Польщі...
  • Pavlo Orestovich

    На карту в банк
  • Наталія Гвозданна

    А за шпалерами   -це як?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:05 Тернополяни бігтимуть задля підтримки військових 20:02 П’яний водій, який збив жінку і втік з місця ДТП, у суді відбувся штрафом 19:01 Де дивитись Євробачення-2024 та як голосувати у півфіналі play_circle_filled 18:15 Три роки умовно для водійки, яка під наркотою в’їхала в Катедру Від читача 16:53 Майже 600 переселенців шукають роботу на Тернопільщині 17:55 На яких вулицях 8 травня чекати відключень світла 17:05 Чоловік з Тернопільщини за 9 тисяч переправляв військовозобов'язаного через кордон 16:23 Зупинили кровотечу до приїзду швидкої: у Зборові патрульні врятували чоловіка 15:40 Як отримати лікарняний дистанційно: покрокова інструкція 15:02 Ні відстрочки, ні бронювання не маю: як журналістка «20 хвилин» ходила на пару до Володимира Труша 14:25 У Збаражі затримали чоловіка за розпивання алкоголю на зупинці, він мав при собі рюкзак з боєприпасами 13:43 Тернополян просять утриматись від відвідування парків 12:55 Двоє людей за добу втопились у річках Тернопільщини 12:09 Яку їжу за знижками продають у супермаркетах Тернополя photo_camera 11:35 Заплатив 9 тисяч доларів, взяв надувний човен і — на Дністер: прикордонники про мешканця Тернопільщини play_circle_filled 10:55 У Тернополі «на щиті» проводжають трьох загиблих героїв play_circle_filled photo_camera 10:15 На мальовничому озерці в Ланівцях оселився лебідь (ФОТО ДНЯ) photo_camera 09:40 Вимагав хабар у 300 тисяч доларів за землю: судитимуть ексдепутата райради з Тернопільщини 09:03 Тернополянок запрошують на благодійний марафон 08:00 7 травня на Тернопільщині оголосили штормове попередження — прогнозують грози
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up