В Тернополі чоловік викрав Audi A6 , але не зміг завести і викликав евакуатор

В Тернополі чоловік викрав Audi A6 , але не зміг завести і викликав евакуатор

Викрадену іномарку правоохоронці знайшли на станціїї технічного обслуговування. Зловмисник планував продати крадене авто, але не встиг. 

Про викрадення автомобіля марки Audi A6 на польській реєстрації заявив житель Тернополя. Чоловік повідомив, що в ніч з 16 на 17 травня невідомі заволоділи його транспортним засобом. Машина стояла припаркована в дворі будинку на вулиці Вербицького.

Завдані збитки потерпілий оцінив в майже чотири тисячі доларів. На місці події працювала слідчо-оперативна група. За проведеними оперативно-розшуковими заходами працівники поліції 18 травня найшли і автомобіль, і підозрюваного.

Відео дня

 

Ним виявився 22-річний житель Тернополя. Раніше в поле зору правоохоронців чоловік не потрапляв. У скоєному зізнався.

За словами підозрюваного, до салону він проник вночі, розбивши скло. Далі - зняв панель і намагався дротиками завести автівку. Коли йому це не вдалося, тернополянин викликав евакуатор. Проте працівник спецтранспорту відмовився перевозити іномарку.

 

Вранці зловмисник викликав іншого евакуаторщика і той транспортував Audi на станцію техобслуговування. Підозрюваний планував продати крадене авто, але не встиг.

Наразі вирішується питання про обрання йому міри запобіжного заходу та оголошення підозри згідно статті 289 частина 1 ККУ, повідомили у відділі комунікації поліції Тернопільської області.

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (1)
  • xx

    металолом яких 4 тищ 800дол ціна на чермет
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
11:25 ДТП поблизу Тернопільської митниці – на дорозі не розминулись два авто 11:00 Для дачників в Тернополі курсуватимуть спеціальні маршрутки (ГРАФІК) 10:02 По всій країні розшукують двох чоловіків, які розстріляли поліцейських на Вінниччині 10:00 Синоптики попереджають про заморозки у вихідні на Тернопільщині Від читача 22:30 В новому мікрорайоні "Північний" жителі кількох будинків можуть залишитись без під'їзної дороги 09:01 Рум’яні пиріжки: як приготувати смачні та пишні смаколики без дріжджів на кефірі 22:01 Прикрашає тарілки тернопільською вишивкою та архітектурою: історія майстрині Софії Демків 21:00 У ДТП на Тернопільщині постраждали п'ятеро людей 20:01 Поранений, але незламний: історія воїна-лісівника з Тернопільщини, який готується до протезування photo_camera 19:00 Жінки на керівних і бойових посадах в армії: що про це думають тернополяни? (ОПИТУВАННЯ) play_circle_filled 18:00 У Тернополі має запрацювати креативний простір OPEN SPACE 17:01 У центрі Тернополя квітне магнолія (ФОТО ДНЯ) photo_camera 16:23 Бучацькі поліцейські затримали 16-річного студента, який прийшов в навчальний заклад з наркотиками 15:40 Оприлюднили відео конфлікту судді і поліції play_circle_filled 14:50 У Тернополі інспектор отримав майже сто тисяч за «правильне розмитнення»: що йому загрожує 14:10 У Тернополі 19 квітня падав сніг. Яку погоду чекати найближчими днями photo_camera 13:37 На Тернопільщині 19 квітня діятимуть графіки відключення світла для підприємств 13:05 «На щиті» повернувся захисник Сергій Михалко з Почаївської громади. Вічна пам'ять Герою!
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up