Викрили злодія-рецидивіста, який тривалий час обкрадав квартири, магазини, будинки

Викрили злодія-рецидивіста, який тривалий час обкрадав квартири, магазини, будинки

Впродовж тривалого часу тернополянин викрадав гроші, побутову техніку, цінні речі, будівельне обладнання та навіть батареї.

48-річний чоловік - рецидивіст зі стажем. На прожиття чоловік заробляє, обкрадаючи квартири, магазини та будинки.  На злочинний шлях став ще в підлітковому віці. Пів життя він провів у місцях позбавлення волі.

Постійного місця проживання немає. Ночує, як правило, в знайомих, а коли з'являються гроші, то знімає житло.

За попередньою інформацією розшуківців, він обирає помешкання та стежить за ним. На злочини йде в нічний час. Лише після того, як переконується, що в квартирі нікого ввечері чи вночі немає, зламує замок. Виносить усе, що вдається винести за раз. Бере гроші, коштовності, малу та великогабаритну побутову техніку.

Відео дня

Неодноразово чоловік шляхом віджиму металопластикових вікон та дверей проникав до приміщень магазинів. Потерпіли від його діянь і господарі новобудов. Звідти він виносив будівельні інструменти та інші цінні речі. Крадене підозрюваний продавав на ринку або здавав до ломбардів. 

У 2021 році чоловікові інкримінували причетність до шести крадіжок. Цього року одна справа уже в суді, по інших двох триває перевірка.

Вирішується питання про обрання запобіжного заходу та про оголошення підозри згідно із ч.3 ст 185 (Крадіжка, поєднана з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище або що завдала значної шкоди потерпілому) Кримінального кодексу.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років. Перевіряють чоловіка на причетність до інших злочинів. Триває слідство, повідомили у відділі комунікації поліції Тернопільської області.

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up