Військовий разом зі спільником вирощували та продавали канабіс, їх затримали

Військовий разом зі спільником вирощували та продавали канабіс, їх затримали

Чоловіки налагодили власну справу з вирощування та продажу нарковмісних речовин на  присадибній ділянці 

Впродовж кількох місяців слідчі Нацполіції краю спільно із співробітниками СБУ під процесуальним керівництвом Тернопільської спеціалізованої прокуратури у військовій та оборонній сфері документували незаконну діяльність чоловіків. Вони тривалий час біля власного будинку на присадибній ділянці в селі Чистилів вирощували, висушували та реалізовували канабіс, повідомляють у відділі комунікації поліції Тернопільської області.

Чоловіки кажуть, що продавали товар лише знайомим. 

Відео дня

Суд взяв під варту на два місяці двох жителів Тернопільщини, один з яких – командир батареї військової частини. Чоловіки підозрюються в незаконному виробництві, зберіганні та збуті наркотичних засобів (ч. 2 ст. 307 КК України). Як альтернативу, суд визначив старшому лейтенанту розмір застави у 90 тис грн, а місцевому жителю – 45 тис грн.

За даними слідства, двоє підозрюваних, які діяли за попередньою змовою, тривалий час вирощували, висушували та реалізовували канабіс. Під час проведення обшуків у них виявлено та вилучено 133 висушені кущі канабісу, 34 рослини конопель та два згортки канабісу, повідомляє пресслужба спеціалізованої прокуратури у військовій та оборонній сфері Західного регіону.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up