Вкрала гроші у подруги, якій гляділа дитину

Вкрала гроші у подруги, якій гляділа дитину
Інформація про те, що її обікрала саме подруга, шокувала потерпілу, бо цій людині вона довіряла найдорожче – дитину. Чужими коштами крадійка погашала власний кредит. Загалом обікрала товаришку майже на три тисячі гривень.

 

25-річну чортківчанку обікрала її подруга.

Про те, що з її рахунку зникло без малого три тисячі гривень, жінці повідомили у банку. Туди вона пішла,  аби відновити загублену, як вона думала, кредитку. Після відвідин банківської установи потерпіла поспішила повідомити про зникнення грошей міліціонерів.

Відео дня
l>
  • Вже під час розмови з правоохоронцями чортківчанка згадала, що останній раз бачила картку, коли позичала її подрузі, - повідомив начальнк сектору зв’язків з громадськістю обласної міліції Сергій Крета. - Того дня товаришці терміново знадобилися гроші, от і вирішила виручити її. Оскільки готівки не мала, дала знайомій свою кредитку і сказала пін-код до неї.
  • Позичене 22-річна дівчина повернула, тож власниця одразу й не згадала про цей випадок. Міліціонери ж вирішили перевірити,чи, бува, не зняла подруга більшої суми. У припущеннях не помилилися.

    Інформація про те, що її обікрала саме подруга, шокувала потерпілу, бо цій людині вона довіряла найдорожче – дитину.

    - З’ясувалося, що картку вона поцупила, коли доглядала за дитиною подруги, і без відома власниці двічі знімала гроші, - кажуть у міліції. - Чужими коштами крадійка погашала власний кредит. Загалом обікрала товаришку майже на три тисячі гривень.

    Розпочато кримінальне провадження  одразу за двома частинами статті 185 ККУ: першою – крадіжка та другою – крадіжка, вчинена повторно.

    Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

    Коментарі
    • Anonymous

      чого вкрала ? вона чесно заробила за таку роботу в европі за місяць можна автомашину купити : Треба була самій подрузі кредит погасити і виручити із біди подруга то е подруга : тепер хай шукае друга без кредитной лініі
    Найчастіше Найчастіше
    Новини за сьогодні
    Новини Тернополя за сьогодні
    22:20 Поліція розшукує 15-річного хлопця з Чорткова Олександра Мороза 22:00 Дитячу травматологію змінив на артбригаду: історія молодого лікаря-науковця 21:00 У Тернополі прощатимуться із військовослужбовцем Іваном Грицком 20:00 Перетворили пустир на модульне містечко: як переселенці стали стимулом для відбудови Малашівців play_circle_filled Від читача 12:17 Пів мільйона грн компенсацій отримали цьогоріч роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців 19:00 «На щиті» повернувся додому сапер із Теребовлянської громади 18:00 У замку на Тернопільщині організовують толоку 17:00 26-річний тернополянин за 4500 доларів став «батьком» трьох литовських дітей 15:30 Причетному до організації вибухів у Тернополі повідомили про ще одну підозру 15:07 «Афілійований міні-EdCamp Ternopil»: що зібрало у 19 школі майже дві сотні освітян? 14:00 На Тернопільщині мотоцикліст врізався в кам'яну огорожу — є постраждалі 13:30 Патріотична організація «Центурія» проводить набір активної молоді 13:00 На п’ятьох вулицях Тернополя триває поточний ремонт дорожнього покриття 12:33 Кременчанину, який торгував зброєю, повідомили підозру 12:00 На дорогах Тернопільщини вітер повалив понад 20 дерев 11:35 На Тернопільському ставі починається сезон водних прогулянок 11:15 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (новини компаній) 10:45 1 квітня розпочинається нерестова заборона на вилов риби 10:10 На Оболоня пограбували жінку 09:50 Прямий маршрут Прага-Чоп: Укрзалізниця відкриває нові горизонти (на правах реклами)
    Дивитись ще keyboard_arrow_right
    Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
    keyboard_arrow_up