У тернополянина біля будинку вкрали авто, він просить допомогти у пошуках

У тернополянина біля будинку вкрали авто, він просить допомогти у пошуках
  • Тернополянин Іван просить допомоги в пошуку автомобіля. Його викрали уночі з 17 на 18 жовтня.
  • У поліції підтвердили інформацію про викрадення. Наразі правоохоронці проводять слідчі дії.

Як розповів власник автомобіля Іван, машина була припаркована біля будинку на вулиці Микулинецька, 42.

- Авто було біля будинку, закрита на замок, – розповідає чоловік. – О 7:20 ми побачили, що автомобіля немає і одразу звернулися в поліцію. Вдалось з’ясувати, що перехожі, які проходили близько 02:00 поруч, машини вже не бачили. Тому її вкрали десь між 21:00 і 02:00.

Відео дня

Викрадена автівка - марки Toyota Land Cruiser Prado, 2008 року випуску. Колір машини – чорний. Номерні знаки: ВО9097ВН. Як розповів власник, особливостей, які можна візуально побачити, машина не мала. Вм'ятин не було.   

Довідка:

Якщо ви володієте будь-якою інформацією, яка допоможе у розшуку – телефонуйте на номер 102.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (28)
  • Воля

    а страховка була?
  • Роман

    Головний автозлодій Тернопільщини Мельник Роман Степанович. Поліція це добре знає і покриває його.
  • Marcus Aurelius

    Хороший іммобілайзер (Pandora, StarLine) в комбінації обов'язково з електромеханічним замком капоту. Напевне найефективніша схема захисту по фінанси-результат.

    David Starr reply Marcus Aurelius

    Найефективніша схема протиугонки - грамотна кнопка-секретка на датчик колінвалу плюс ще трохи фантазії. А всі ці Пандори, Старлайни і т.д. - понти для приїжджих.

    Marcus Aurelius reply David Starr

    + замок капоту.
  • Іван Прощин

    Купи в мене жигуль за 500$, Газ,шини ок,не гнила,варити не треба,бо є ще в мене дві іномарки,його вже точно не вкрадуть😬👍

    Marcus Aurelius reply Іван Прощин

    Прикол в тому, що крадуть досить часто жигулі і ланоси - на запчастини! Крадуть ті які легко вкрасти - без сигналки, на простий ключ.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
17:06 «Діду, рятуй, бо бабуся б`є маму»: засудили за те, що, розбороняючи, вдарив сусідку 16:05 Аварія на Замонастирській — рух транспорту ускладнений 15:35 200 доларів і 500 гривень: житель Тернопільського району намагався підкупити працівників поліції 15:03 Скуповують м’ясо та паски: як тернополяни готуються до Великодня photo_camera Від читача 17:08 Кіберполіція запустила проєкт "Чатові онлайн" 14:05 У Тернополі 18 багатоквартирних будинків відремонтують на умовах співфінансування 13:20 Як отримати посвідчення донора крові у Тернополі: «20 хвилин» перевірили photo_camera 12:40 У тернопільському гідропарку «Сопільче» відкрився зоокуток photo_camera 11:30 У Гусятині 17-річний хлопець на мотоциклі зіткнувся з автобусом 11:05 Тернопільського лікаря нагородили грамотою Верховної Ради «За заслуги перед українським народом» 10:25 На 2 і 3 травня в районі вулиці Сахарова змінили рух громадського транспорту 09:46 Школярка з Заліщиків отримуватиме стипендію Президента 09:00 Тернопільська громада втратила захисника Руслана Зазуляка 08:01 Тарифи на платні медичні послуги Тернопільської міської дитячої лікарні затвердив виконком (документ) 22:00 Безкоштовні курси водіння пропонують для мобілізованих та демобілізованих військовослужбовців 21:06 Засліпили фари: жінка, яку збили на трасі поблизу Борщева, померла до приїзду швидкої 20:00 Його бригаду найбільше «люблять» окупанти: історія молодого командира гармати 18:00 Лікарку з ВЛК звинувачують в підробці медичного висновку для військовозобов'язаного
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up