Водій у стані наркотичного сп'яніння їздив Тернополем у комендантську годину

Водій у стані наркотичного сп'яніння їздив Тернополем у комендантську годину

Водія-порушника правоохоронці виявили близько 1-ї ночі під час патрулювання вулиці Текстильна.

Інспектори зупинили автівку та, під час спілкування з водієм, виявили в нього явні ознаки наркотичного сп'яніння. Інспектори запропонували чоловікові пройти огляд на стан сп'яніння в найближчому медичному закладі, на що останній категорично відмовився.

Окрім того, поліцейські перевірили транспортний засіб та виявили в салоні автомобіля згорток із невідомою речовиною, ймовірно, наркотичною.

Відео дня

Патрульні склали на водія адміністративні матеріали, викликали на місце слідчо-оперативну групу для подальшого з'ясування обставин цієї події, а транспортний засіб направили на арештмайданчик, повідомили в патрульній поліції Тернополя.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (21)
  • Андрій Наконечний

    Дімон казав що на трактора збираєш а купив авто .Так на тракторі у полі не спіймалиб)Тепер добре сипати треба буде шоб на нову тачку назбирати)
  • Olga Komunitska

    У НАС ЇЗДЯТЬ ЯК ХОЧУТЬ І КУДИ ХОЧУТЬ І В БУДЬ ЯКОМУ СТАНІ ПО ЦЕНТРІ МІСТА. СКОРО ДО МЕРА НА КУХНЮ МАБУТЬ НА КАВУ ЗАЇДУТЬ В НОЧІ. БО У КАТЕДРУ ВЖЕ ЗАЇХАЛИ  СУПЕР ВПРАВНО...
  • Алла Крепич

    це якийсь "друг" Яворської? 😁
  • Taras Pigovych

    ... Що це за інформація??? Виявили... Побачили... А може спільноту ,,TE.20MINUT.UA` треба переформатувати`? Можете розшифрувати слово ,,MINUT''?

keyboard_arrow_up