Водію Барни запобіжний захід ще не обрали. Йому "світить" до семи років

Водію Барни запобіжний захід ще не обрали. Йому "світить" до семи років

Слідство ще триває, повідомляють в Нацполіції Тернопільської області. Міру запобіжного заходу визначать найближчими днями.

Міру запобіжного заходу колишньому водію Степана Барни Олегу, який в нетверезому стані почав стріляти у дворі будинку, де сам і мешкав, ще не обрали.

 - Її визначить суд, мова йде про декілька днів, - розповідає начальник сектору комунікації головного управління Нацполіції Тернопільської області Сергій Крета. - Швидше за все мова піде про домашній арешт. Справа вже внесена до Єдиного державного реєстру за статтею 296.ч.4 - хуліганство.

Санкція цієї статті передбачає до семи років позбавлення волі.

Відео дня

Нагадаємо, в середу, 2 серпня, чоловік витяг пістолет і почав стріляти в дворі, де в той час гралися діти.

Довідка:

Хуліганство із застосуванням вогнепальної або холодної зброї чи іншого предмета, спеціально пристосованого або заздалегідь заготовленого для нанесення тілесних ушкоджень карається позбавленням волі на строк від трьох до семи років.

У підозрюваного вилучили пістолет для відстрілу гумовими кулями, який прирівнюють до холодної зброї.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (8)
  • Анонім

    Справа в тому, що ми то прочитали п.4, ст 296 КК України. А от чи читають його добре в поліції?

    Анонім reply Анонім

    Ті довбо .. би навряд чи вміють читати

    Tanya Tan reply Анонім

    Знаєте чого вони по двоє іздять?! Бо один вміє читати а другий писати.

    Якось стоїмо ми з подружками пємо пиво, приходять двоє. Перший каже ваші документи, даю студенський, він довго щось там вичитує а потім говорить до свого напарника "Миколо, пиши ..."
  • Анонім

    Велике прохання до пана Олега звільнити мешканців будинку Живова,26 від своєї присутності. Думаємо, йому і самому не захочеться жити в будинку, де відбулось ТАКЕ. Тому, якнайшвидше просимо з'їхати з квартири на Живова, 26. То піде на користь і нам,і вам, пане Олеже. Якщо це вас не затруднить...
  • Анонім

    Богомол "плете", що якщо не буде потерпілих в цій ситуації, то порушник відповідатиме лише за дрібне хуліганство шрафом, А КРИМІНАЛЬНОЇ ВІДПОВІДАЛЬНОСТІ НЕСТИ НЕ БУДЕ. Тут пише зовсім інше.



    Кому вірити? https://youtu.be/pl3Rrax-eN0?t=302

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
14:00 На вулиці Сахарова понижують висоту бордюрів на переходах 13:30 Квадромарафон «RUN 4 VICTORY»: компанія МХП проводить благодійний забіг у чотирьох містах України (новини компаній) 13:00 У Тернополі двом вулицям мікрорайону «Південний» присвоїли нові назви 12:23 У потічку на Підволочищині знайшли тіло 81-річної жінки Від читача 11:32 До уваги внутрішніх переселенців, які оселилися на Тернопільщині, - служба зайнятості створила інформаційний ресурс для ВПО 12:00 Вибір матраців-топперів у місті Тернопіль (на правах реклами) 11:40 В аварії на Тернопільщині травмувався 50-річний водій мотоцикла 11:30 Дякую діткам, які надіслали нашим захисникам частинку великоднього тепла з рідного Тернополя - Сергій Надал (пресслужба Тернопільської міської ради) 11:00 У Тернополі чоловік заховався у туалеті піцерії й вночі вкрав гроші з каси play_circle_filled 10:22 Що зміниться в Україні з 1 травня: мобілізація, сесія НМТ, правила для водіїв та свята 09:35 Паска, панетоне, коломба: чим відрізняється випічка на Великдень 09:01 Незряча дівчина з Тернополя довірилась молодикові «з інтернету», той обманув її на тисячі гривень 08:01 Чи працюватимуть банки на Великдень та травневі свята: графік 22:01 Поранений, але незламний: історія воїна-лісівника з Тернопільщини, який готується до протезування photo_camera 21:01 Загинув 23-річний воїн з Тернопільщини Павло Мізоцький 20:02 «Халява вічною не буває»: судили посадовця за хабар 500 доларів. За що вимагав і як покарали? 19:03 Скільки коштує м’ясо до Великоднього столу у Тернополі: порівняли ціни у супермаркетах та на ринку photo_camera 18:03 На Гайовій поклали новий асфальт: який вигляд має вулиця після реконструкції photo_camera 17:20 На Кременеччині віддали землю під сміттєпереробний завод, а отримали — борги за оренду в сотні тисяч 16:40 Помічник лісничого з Тернопільщини привласнив з каси 80 тисяч. Що йому загрожує
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up