Від клієнтів відбою не було: як покарали сутенерку, яка організувала секс-бізнес. За годину брали 1 200 грн

Від клієнтів відбою не було: як покарали сутенерку, яка організувала секс-бізнес. За годину брали 1 200 грн
  • Для надання сексуальних послуг клієнтам винаймали квартири. За годину сексу проститутка брала 1 200 грн – половина залишалась у сутенерки.
  • На сайті у рубриці «інтимні послуги» сутенерка розмістила оголошення, вказавши свій номер телефону. Спочатку клієнтів обслуговувала одна проститутка, згодом бізнес «пішов», і до компанії приєднались інші жінки.  

Вирок уродженці Одещини, мамі трьох малих дітей, яка займалась сутенерством у Тернополі, оголосив днями Тернопільський міськрайонний суд.  

Її обвинуватили за ч. 2 ст. 303 КК України,  за сутенерство, вчинене щодо кількох осіб та повторно.

Як відомо, жінка – жителька Запорізької області, 1991 року народження. У Тернополі жінка ще у 2019 році започаткувала власний бізнес з надання сексуальних послуг.

Відео дня

"Співробітників" набирала через оголошення в інтернеті, де пропонувала хороший заробіток молодим дівчатам. За місяць обіцяла близько двадцяти тисяч гривень. Саме це оголошення зацікавило оперативників.

Повії – однолітки бандерші. Всі були іногородніми

– Впродовж восьми місяців працівники поліції документували факти сутенерства та проституції, – розповів начальник відділу боротьби із злочинами, пов’язаними із торгівлею людьми ГУНП в Тернопільській області Олександр Буняк. – Підозрювана винайняла кілька квартир в обласному центрі.

Дівчатам, які дзвонили по оголошенню, вона телефоном розповідала про специфіку роботи. Погодилися співпрацювати із сутенеркою троє іногородніх жінок, віком від 25 до 30 років.

Квартири організатор бізнесу винаймала в різних частинах обласного центру. Проте адреси часто змінювала, що ускладнювало роботу оперативникам, каже Олександр Буняк.

– Під час однієї із зустрічей незаконні заробітки припинили оперативники відділу по боротьбі з протидії торгівлі людьми спільно з слідчими головного управління Нацполіції краю під процесуальним керівництвом прокуратури Тернопільської області, – йдеться в матеріалах справи.  

Спочатку у штаті жриць любові у неї була лише одна проститутка. Згодом бізнес «пішов», і до компанії долучились інші.

Для сексу за гроші винаймали квартири. За годину з клієнтів, яких, як з’ясувалось у суді, було чимало, брали по 1200 грн. Пів години сексу обходились чоловікам у 800 грн. Половину заробленого проститутки віддавали своїй сутенерці.

А та займалась організаційними питаннями та рекламувала послуги. Зокрема, на одному з сайтів у мережі Інтернет, у рубриці «інтимні послуги», розмістила оголошення про надання сексуальних послуг та вказала свій номер. Справа пішла – клієнтів було більше, ніж достатньо. Скільки саме – підрахувати складно. Але лише у вироку відомих випадків ми нарахували близько трьох десятків. Перелік і опис обставин займає 8 сторінок матеріалів справи.

Просила суворо не карати і врахувати, що в неї 3 малих дітей

– Допитана під час судового розгляду обвинувачена свою винуватість у вчиненні інкримінованого її кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 303 КК України визнала повністю, щиро розкаялася, - йдеться у матеріалах справи. – Про вчинене щиро шкодує, просить суд її суворо не карати. А також врахувати те, що в неї на утриманні перебувають троє малолітніх дітей і що вона вперше вчинила злочин. А тому просить суд звільнити її від відбування покарання з випробуванням з встановленням її іспитового строку.

При призначенні покарання обвинуваченій суд врахував обставини, що пом`якшують і обтяжують покарання. Зокрема, до обставин, що пом`якшують покарання, суд відносить повне визнання вини, щире каяття, активне сприяння розкриттю злочину та відсутність обтяжуючих покарання обставин.

– Визнати винуватою у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 303 КК України та призначити їй за даним кримінальним правопорушенням покарання у виді п`яти років позбавлення волі, – таким був вирок Тернопільського міськрайонного суду. – На підставі ст. 75 КК України  звільнити від відбування покарання з випробуванням зі встановленням іспитового строку на один рік і шість місяців.

Після вступу вироку в законну силу з жінки стягнуть на користь Державного бюджету судові витрати: майже 10 тис. грн за проведення експертиз.

Апеляція на вирок може бути подана до Тернопільського апеляційного суду через Тернопільський міськрайонний суд Тернопільської області протягом тридцяти діб з моменту його проголошення.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (4)
  • Вася Трофим

    Видно податки не платила
  • Vitalik Svyd

    Не всі ж будуть ейвон продавати
  • Vitalii Chumak

    Чому не  легалізувати 😤

    Юрій Лихва reply Vitalii Chumak

    Vitalii Chumak з таким низьким рівнем життя, всі на панель побіжать. В нас такого робити неможна - від гріха подалі. Краще вільне носіння зброї як в Америці
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:01 «У ногу прилетів осколок боєприпаса»: 47-річний захисник з ампутацією проходить реабілітацію у Тернополі 21:03 Мрію повернутия до Тернополя: де зараз американський співак який виступав у центрі міста play_circle_filled photo_camera 20:01 У Тернопільському музеї влаштували Великодню майстерню photo_camera 19:00 По 15 років тюрми присудили трьом депутатам держдуми Від читача 13:58 На платформі Мегого вийшов короткометражний фільм Віталія Кікотя «Сумні портрети». 18:15 На «Дружбі» ремонтують аварійні сходи: що змінилося? 17:33 Як в Україні буде відбуватись мобілізація ув'язнених. Пояснює юрист 16:50 Неймовірні магнолії та сакури розквіли в Кременецькому ботанічному саду. Як туди дістатись photo_camera 16:10 У Тернополі засудили екскерівника податкової та його сина, які вимагали 40 тисяч доларів неіснуючого боргу 15:35 В Україні презентували законопроект про відбудову та відновлення 14:53 Видання «20 хвилин» на мапі рекомендованих медіа в Україні. Читайте лише перевірені факти! photo_camera 14:30 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 14:17 На Тернопільщині — штормове попередження 13:45 У Тернополі виділили майже 2,6 млн гривень на техніку для школярів 13:08 У Тернополі зустріли колону «На щиті» із полеглим Героєм Василем Друзюком (ВІДЕО ДНЯ) play_circle_filled photo_camera 12:40 У Тернополі пенсіонерка травмувалась в маршрутці, коли водій раптово пригальмував 12:05 Суддю не каратимуть за перевищення швидкості, а тернопільського поліцейського, який його зупинив — звільнили 11:25 У Тернополі водійка на LEXUS в'їхала у перешкоду прямо перед відділком поліції. Була напідпитку 10:50 У Ланівцях зустрічатимуть кортеж «На Щиті»: загинув Герой Василь Друзюк 10:10 В Україні прогнозують зростання зарплат. Кому на нього розраховувати
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up