Затримали кишенькарку, яка зі спільниками обкрадала людей в центрі Тернополя (ФОТО, ВІДЕО)

Затримали кишенькарку, яка зі спільниками обкрадала людей в центрі Тернополя (ФОТО, ВІДЕО)

Група гастролерів з чотирьох осіб подорожувала містами України та обкрадала перехожих. Обирали жертву, стежили за нею, а тоді витягували з сумок цінні речі і губилися серед людей. 

Група кишенькарів працювала як правило в центрі Тернополя обиравши людні місця. Усі злочинці йшли поруч із жертвою. Одна з жінок засовувала руку в сумку, витягувала цінну річ і передавала спільнику. Той віддавав її далі.

13 січня до правоохоронців надійшла перша заява. 

Жінка повідомила, що з її сумки близько 13:30 невідома особа витягла гаманець з грошима та документами. Банківські картки потерпіла встигла заблокувати, а документи знайшли перехожі і повернули власниці.
Через кілька годин про схожий злочин повідомила ще одна тернополянка. У жінки також з сумки щез гаманець з посвідченням водія і картками.

Відео дня

На місце злочину виїжджала слідчо-оперативна група. Працівники карного розшуку за кілька годин встановили особу підозрюваної. Це – раніше судима за аналогічні злочини мешканка Закарпатської області, 1989 року народження.

Її місцеперебування встановили і затримали згідно статті 208 КПК. Жінка у скоєному зізналася. Вона розповіла, що до Тернополя приїхала на день разом зі спільниками. Працівники перевіряють причетність підозрюваної до аналогічних злочинів та встановлюють її спільників.

Даний факт внесений в ЄРДР згідно статті 185 частина 2 ККУ.

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (18)
  • Vorona Sergiy

    Відрубати по руці кожному
  • Оксана Фармега

    Бандитови лице закривають ,а хто зловив все розкажуть навить по имени и батькови таким сукам руки обрубати по локти
  • Володимир Степанович

    цигани користуються безкарністю із боку правохоронних органів...по просту потрібно їх пиз.ити.
  • Марія Маріяя

    Руки поломити.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
11:01 На Тернопільщині через негоду перебої з електропостачанням є у 39 населених пунктах 10:25 У Мінекономіки назвали причини переходу на літній час 09:35 «На щиті» повертається захисник з Кременецької громади 09:00 29 березня без світла буде одна вулиця в Тернополі Від читача 12:17 Пів мільйона грн компенсацій отримали цьогоріч роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців 08:00 У Тернополі відновлюють футбольні матчі з вболівальниками 22:20 Поліція розшукує 15-річного хлопця з Чорткова Олександра Мороза 22:00 Дитячу травматологію змінив на артбригаду: історія молодого лікаря-науковця 21:00 У Тернополі прощатимуться із військовослужбовцем Іваном Грицком 20:00 Перетворили пустир на модульне містечко: як переселенці стали стимулом для відбудови Малашівців play_circle_filled 19:00 «На щиті» повернувся додому сапер із Теребовлянської громади 18:00 У замку на Тернопільщині організовують толоку 17:00 26-річний тернополянин за 4500 доларів став «батьком» трьох литовських дітей 15:30 Причетному до організації вибухів у Тернополі повідомили про ще одну підозру 15:07 «Афілійований міні-EdCamp Ternopil»: що зібрало у 19 школі майже дві сотні освітян? 14:00 На Тернопільщині мотоцикліст врізався в кам'яну огорожу — є постраждалі 13:30 Патріотична організація «Центурія» проводить набір активної молоді 13:00 На п’ятьох вулицях Тернополя триває поточний ремонт дорожнього покриття 12:33 Кременчанину, який торгував зброєю, повідомили підозру 12:00 На дорогах Тернопільщини вітер повалив понад 20 дерев
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up