Накрили "Закладки Тернопіль telegram @sladosti"

Накрили "Закладки Тернопіль telegram @sladosti"

Спільну спецоперацію провели поліція та "RIA плюс". Ручну гранату, пістолет, пакети з амфетаміном, екстазі та марихуаною вилучили тернопільські поліцейські вранці 22 лютого. Так затримували тих, хто нещодавно обписував фасади написами "Закладки Тернопіль telegram @sladosti". Як усе відбувалося, бачив наш журналіст.

Перестрілка, вибухи, кров, трупи - таким міг бути вчорашній ранок у нашому місті. Однак тернопільські правоохоронці професійно, без жодного пострілу, зробили свою справу. Поліція успішно провела масштабну спецоперацію із розкриття цілого наркокартелю, який діяв у Тернополі. 

Спільне розслідування Головного управління Нацполіції та редакції «RIA плюс» по цій справі розпочалося ще минулого літа з ініціативи нашого журналіста-розслідувача Андрія Шкули. Він допомагав слідству та під наглядом правоохоронців здійснював контрольні закупки психотропних речовин.

22 лютого поліцейські одночасно затримали наркодилерів, які отримували, сортували та розповсюджували наркотичні засоби. Збували психотропні речовини через Інтернет. Аби знайти покупців, рекламували свою організацію шляхом специфічних написів на будівлях нашого міста.

Відео дня

Previous Next

Як з’ясував наш журналіст, виглядає це так: певні особи на стіни будинків через трафарет наносили інформацію як зайти в систему Telegram, яка не ідентифікується іншими ресурсами. У цій програмі велися переписки між замовником та постачальником.

До прикладу, покупець писав постачальнику, що хоче замовити певний наркотичний засіб у певній кількості. Йому надсилали прейскурант із цінами. Коли покупець перераховував необхідну суму на вказаний рахунок, дилер вказував "закладку" - місце, де розміщений наркотик.

Схема була добре продумана. За руку нікого ніхто не міг впіймати, оскільки "закладки" залишали задовго до того, як за ними прийде покупець.

Previous Next
Previous Next

Previous Next
  • Вчора дев’ять груп правоохоронців зі спецпідрозділом “КОРД” провели вісім обшуків в основних фігурантів справи, - повідомив начальник Головного управління Нацполіції в Тернопільській області Олександр Богомол. - Станом на сьогодні затримали четверо чоловік, які безпосередньо причетні до вчинення злочинів. Ступінь вини кожного з фігурантів справи буде доводити слідство. Вік затриманих осіб - від 23 до 27 років. Однак їм допомагала одна неповнолітня особа, яка через трафарет наносила інформацію про Telegram на стіни будівель. 

У процесі масштабних обшуків правоохоронці вилучили велику кількість амфетаміну, таблеток екстазі та марихуани. Загалом вилучили дев’ять видів різних психотропних засобів. Знайшли також ручну гранату та пістолет. Окрім цього, знайшли та вилучили сортувальні торбинки, ваги, магнітики, якими пакетики з наркотиками прикріплювали у зазначеному місці. Вилучили й велику кількість готівки у гривнях, доларах, євро, мобільних телефонів, банківських і мобільних карток, рекламні буклети, візитки та трафарет організації, що постачала наркотики.

Previous Next

Нагадаємо, що рекламні написи на стінах тернополяни почали помічати ще у липні 2016 р. Зокрема, на масиві "Дружба" на фасадах почали з'являтися написи "закладки Тернопіль telegram @sladosti".

 

 

Усіх підозрюваних доставили в слідчий ізолятор. Детальніше про цю справу читайте згодом.

Читайте також: "Незаконні написи на стінах у Тернополі можуть бути рекламою наркотиків"

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (6)
  • Ярик Швець

    @a_Iis_a

    Поможет)
  • Тамара Цвіркунець

    я як жінка із ВЕЛИКИМ життєвим досвідом можу сказати, що від будь-якої “дурі” мізки згорають!!!

    Niko reply Тамара Цвіркунець

    а досвід в чому?))) всі сорти попробували?
  • коля федоров

    Там така хімія що мозги згорають
  • наркоман

    що ви наробили? і в кого тепер купувати? все, їду з Тернополя...

    Niko reply наркоман

    і як ми тепер без тебе жити будемо?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:20 Поліція розшукує 15-річного хлопця з Чорткова Олександра Мороза 22:00 Дитячу травматологію змінив на артбригаду: історія молодого лікаря-науковця 21:00 У Тернополі прощатимуться із військовослужбовцем Іваном Грицком 20:00 Перетворили пустир на модульне містечко: як переселенці стали стимулом для відбудови Малашівців play_circle_filled Від читача 12:17 Пів мільйона грн компенсацій отримали цьогоріч роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців 19:00 «На щиті» повернувся додому сапер із Теребовлянської громади 18:00 У замку на Тернопільщині організовують толоку 17:00 26-річний тернополянин за 4500 доларів став «батьком» трьох литовських дітей 15:30 Причетному до організації вибухів у Тернополі повідомили про ще одну підозру 15:07 «Афілійований міні-EdCamp Ternopil»: що зібрало у 19 школі майже дві сотні освітян? 14:00 На Тернопільщині мотоцикліст врізався в кам'яну огорожу — є постраждалі 13:30 Патріотична організація «Центурія» проводить набір активної молоді 13:00 На п’ятьох вулицях Тернополя триває поточний ремонт дорожнього покриття 12:33 Кременчанину, який торгував зброєю, повідомили підозру 12:00 На дорогах Тернопільщини вітер повалив понад 20 дерев 11:35 На Тернопільському ставі починається сезон водних прогулянок 11:15 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (новини компаній) 10:45 1 квітня розпочинається нерестова заборона на вилов риби 10:10 На Оболоня пограбували жінку 09:50 Прямий маршрут Прага-Чоп: Укрзалізниця відкриває нові горизонти (на правах реклами)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up