Житель Чортківщини вдруге відповідатиме за неправдиве повідомлення про замінування

Житель Чортківщини вдруге відповідатиме за неправдиве повідомлення про замінування

До восьми років позбавлення волі загрожує жителю Чортківщини за неправдиве повідомлення про підготовку вибуху.

Житель Чортківщини повідомив телефоном правоохоронців, що замінував у Тернополі Головне управління Національної поліції. Спочатку він відмовлявся називати свої дані, стверджував, що залишив бомбу біля адмінбудинку.

Про це повідомили в поліції Тернопільської області.

Пправоохоронці встановили особу, котра здійснила неправдиве повідомлення про підготовку вибуху. До злочину виявився причетним раніше судимий житель села Перемилів Чортківського району, 1968 року народження. Чоловік, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, посварившись з колишньою дружиною, вирішив «тероризувати» поліцейських.

Відео дня

Правоохоронці розпочали кримінальне провадження за частиною 2 статті 259 Кримінального кодексу — завідомо неправдиве повідомлення про підготовку вибуху споруди, що забезпечує діяльність органів державної влади. Санкція статті передбачає від чотирьох до восьми років позбавлення волі.

До слова, 2016 року житель Чортківщини вже притягувався до відповідальності за неправдиве повідомлення про замінювання і був звільнений від покарання з іспитовим строком.

Нагадаємо, раніше «20 хвилин» повідомляли, що у Тернополі чоловік спершу даремно викликав поліцію, а потім п'яним їздив у комендантську годину.

 

Читайте також:

У Тернополі чоловік спершу даремно викликав поліцію, а потім п'яним їздив у комендантську годину

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up