Знайшли стрільця по автівках, який пошкодив майно десятку тернополян

Знайшли стрільця по автівках, який пошкодив майно десятку тернополян

Оперативники Тернопільського відділу поліції вийшли на слід хулігана, котрий за одну ніч встиг пошкодити майно десятка тернополян. 18-річний парубок свій кримінальний вчинок пояснив тим, що випробовував на влучність та справність новопридбаний пневматичний пістолет.

 

15 січня до правоохоронців стали звертатися  жителі мікрорайону Дружба із заявами про пошкоджені вікна квартир та транспортних засобів. Оперативним шляхом поліцейські встановили особу зловмисника, причетного до хуліганських дій. Ним виявився 18-річний тернополянин, розповів начальник відділення слідчого відділу Тернопільського відділу поліції Андрій Гульоватий.

Молодик розповідає, що напередодні, 14 січня, він придбав пневматичний пістолет.  Найперше випробував нову іграшку на вікнах сусіднього будинку. Шмальнув по шибах і збагнув – зброя дієва, адже жителі квартир у вікна яких поцілив, почали визирати на вулицю, не розуміючи, що діється. Захоплений влаштованим видовищем, зловмисник викликав таксі і подався до торгового центру, аби докупити куль для заряджання – плани на вечір мав великі.

Від спокуси знову випробувати дію пневматики не стримався вже дорогою додому. Прямо з вікна таксі відкрив стрілянину по маршрутному таксі, в якому їхали люди, і припаркованій легківці.

Відео дня

Похвалився вмінням влучно стріляти і перед друзями, з котрими того вечора ходив на дискотеку в нічний клуб. Дорогою пошкодив вікна трьох автомобілів. Ще п’ятеро власників машин потерпіли, коли хуліган повертався після нічних розваг.

Загалом поліцейські задокументували десять фактів пошкодження транспортних засобів і випадок стрільби по вікнах житлового будинку. Суму збитків, завданих потерпілим, встановлюють.

Зловмиснику інкримінують частину першу статті 296 ККУ – хуліганство. Досудове розслідування триває, повідомляє відділ комунікації ГУНП в Тернопільській області.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (24)
  • Анонім

    Читав на одному із сайтів http://teren.in.ua/2017/01/19/u-ternopoli-prodovzhuyut-strilyaty-po-avtomobilyah-fotofakt/   , що і далі продовжують стріляти по автівках,і то в тому самому районі . Щось тут явно хтось намагається відбілити того 18 річного стрільця .

  • Анонім

    Ось йому шиють хуліганку ,а я так думаю ,що все закінчеться штрафом і умовним терміном при наших дурнуватих законах . Йому треба влупити 5 років колонії щоб інші потім думали ,коли такі зухвалі дії будуть вчиняти .
  • Андрій Хвіст Рассказов

    на схід,нехай там практикується,18 років як раз призовний вік

    Анонім reply Андрій Хвіст Рассказов

    А ви думаєте ,то простий чувачок . Я так думаю ,що ,якщо він мав за ,що купити травматичну зброю ,набої  , то відкупитися від армії тим більше гроші були . Я навіть впевнений ,що його батьки за кордоном ,а він тут тільки грошові перекази отримує і витрачає гроші на всяку херню .

    Олег Кубіцький reply Анонім

    Боротьба з авто на вулицях , це не хєрня, це справа серйозна!
  • romantr81

    чому невказуєте як впіймали його звідки взнали що то він стріляв ? вкажіть лице придурка!

    Олег Кубіцький reply romantr81

    МОЛОДЕЦЬ, ХЛОПЕЦЬ, ТАК ТРИМАТИ! ПРИДУРКИ ЗАЛИШАЮТЬ АВТО НА ВУЛИЦІ!

    Герасимчук Ростислав reply Олег Кубіцький

    дібіл ти

    Анонім reply romantr81

    А ви не здогадуєтесь ,як . Я так думаю постарались всі . Могли бути опитані всі торгаші ,які торгують травматикою , могли бути переглянуті камери магазинів де торгують зброєю ,а потім просто порівняли з камерами біля будинків. Також я так думаю просто вирахували звідки цей м.....к стріляв по сусідніх будиках ну і так далі .

    Олег Кубіцький reply Анонім

    ЗБРОЮ, ДЛЯ БОРОТЬБИ З АВТО ПОВИНЕН МАТИ КОЖЕН УКРАЇНЕЦЬ!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:00 На дорогах державного значення Тернопільщини встановлять камери з штучним інтелектом 20:00 Майстриня з Чорткова плете шедеври з лози для всього світу 19:02 12-річна кременчанка потребує дороговартісної операції хребта: рідні благають про допомогу 18:00 На Тернопільщині створять новий індустріальний парк Від читача 16:47 Молодь Тернопільщини ярмаркувала у Чернівцях 17:20 Трьох тернопільських спортсменів нагородили за видатні досягнення на міжнародній арені 16:40 24 квітня в Україні будуть обмеження споживання електрики для бізнесу та промислових підприємств 16:05 Помер знаний священник-сумівець Роман Мірчук 15:15 Конфлікт в бібліотеці: колектив книгозбірні звернувся із заявою до омбудсмена 14:40 Робота в Тернополі: Актуальні вакансії тижня, оновлено 24 квітня 14:05 У незаконному переправленні військовозобов'язаного через кордон обвинувачують жителів Тернополя та Львівщини 13:12 У Тернополі відбудеться Великодній ярмарок крафтовиків 12:40 У Бережанах зіштовхнулися автобус та легковий автомобіль 11:43 Прорвала каналізація, рідина жовтого кольору тече до Ставу 11:30 Вбивство на Кременеччині: 36-річному чоловіку загрожує 15 років тюрми 10:50 Померла почесна громадянка Бережан Ярослава Мазурак 10:10 25 квітня на двох вулицях у Тернополі не буде води 09:30 Воював з окупантом майже два роки: Збаразька громада втратила захисника Ігоря Войціховського 09:02 У Тернополі «вар'яти» презентують нову гумористичну програму 08:02 Чому чоловіків обмежили в консульських послугах і коли їх відновлять
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up