Чарівний зимовий Тернопіль очима містян: ТОП-10 фото, опублікованих в Instagram (ПІДБІРКА)

Чарівний зимовий Тернопіль очима містян: ТОП-10 фото, опублікованих в Instagram (ПІДБІРКА)
  • Цьогоріч зима не надто тішить снігом. Та це не заважає тернополянам підмічати красу нашого міста й без нього і робити атмосферні світлини з різних локацій. Вони впевнені – наш Тернопіль неймовірний у будь-яку погоду.
  • Ми зібрали підбірку фотографій жителів міста із красивими зимовими краєвидами. Переглядайте, надихайтесь і діліться власними знімками в коментарях!

Гуляючи тернопільськими парками, набережною ставу чи історичним центром, можна помітити чимало цікавого й естетичного. Зараз не надто популярною тенденцією є публікувати вуличні світлини у соцмережах, та деякі жителі міста досі це роблять. Часто кадри виходять ще й з «підтекстом». Добірка атмосферних знімків – нижче.

1. Затишні вулички Тернополя. Автор фото – tati.web

– Тернопіль. Таким я його бачу. Затишний і компактний за розташуванням, яскравий за настроєм і почуттями. Сповнений рішучості і надії, сміливий у прагненнях, неквапливий і стриманий, щедрий на людей – вчителів. Місто, де я почала повертати собі себе, наповнювати життя новими сенсами і здійснювати давно сформовані мрії. В моєму серці❤ – так свій фоторяд на особистій сторінці підписала дівчина.

Відео дня

2. Місто з висоти пташиного польоту. Автор фото –_pepsa90_.

– За нами правда, значить вистоїмо ми ваші вистріли. Все буде Україна! – пише чоловік.

3. Наче кадри з фільму. Автор фото – leuudinery.

– Що ти бачиш? Яка нині пора? Запам’ятай її. Можливо, через десять, двадцять років ти згадуватимеш ці моменти, й вони додаватимуть тобі сили, віри в те, що ти маєш кудись прийти, – так зимовий Тернопіль надихнув авторку світлини на цікаві роздуми.

4. Загадковий Драмтеатр взимку. Автор фото – t_mi_photo.

5. Вкритий кригою Тернопільський став. Автор фото – toma.air.

– Озеро і Тамара, – кумедно описала свої фотографії тернополянка.

6. Качки, захід сонця і паморозь. Автор фото – sunset_ternopil.

7. Чарівний Архикатедральний собор. Автор фото – pro.ostapa.

– Коли є фото – нема думок в голові, якими хочеться поділитися. Коли є думки, нема фото. Так я і веду свій Інстаграм… – жартома висловився у своєму профілі чоловік.

8. Таємничий ранок у Файному місті. Автор фото – ua.mandrivka.

– Ранкові вулиці Файного міста. Центральна частина, і той маленький клаптик збереженої архітектури, яка дожила до сьогоднішніх днів. Перехрестя вулиць Сагайдачного і Валова, сучасний осередок культурного життя міста, – розповідає в описі до фото дівчина. У неї на сторінці, до речі, багато знімків зимового Тернополя.

9. Краса у деталях і навіть під ногами. Автор фото – tonya.raketa.

10. Костел святої Анни в Озерянах. Автор фото – inna_dudnik.

Ці світлини зроблені не у нашому місті, але вони дуже гарні. Можливо, надихнуть когось відвідати цю пам’ятку на Борщівщині. «Коли думаю про майбутнє дочки, я хочу, щоб вона відчувала регіони України не лише назвами міст, не лише гучністю мегаполісів, а і маловідомими витворами мистецтва в різних куточках країни. Щоб вона відчувала зміну музичних, архітектурних, образотворчих ритмів в мелодії своїх шляхів. Сподіваюсь, їй це буде цікаво. Ось яку красу знайшли. Костел святої Анни у селі Озеряни Борщівського району Тернопільської області був зведений коштом князів Сапєг за проектом архітектора Адольфа Куна у 1875 році. Костел св. Анни, належить до класики неоготичної архітектури і вважається видатним твором сакрального зодчества, з готично оформленими вхідними дверима, вишуканим порталом, декором і великими арковими вікнами», – жінка розповіла історію локації.

Ми обирали фотографії за хештегами та локаціями у соцмережі Instagram.

У коментарях до матеріалу прикріплюйте і Ви світлини зимового Тернополя.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up