Читаю, бо це мені подобається

Читаю, бо це мені подобається

Тернополяни розповіли, які книги прочитали останнім часом.

CЕРГІЙ КАРЮК «КРЕМЕНЕЦЬКИЙ ЗВІР»

Руслан Павленко, офіціант:

– Коли побачив цю книгу, мене заінтригувала назва, бо я родом із Кременецького району. Вирішив прочитати і дізнався цікаву історію. Події розгортаються у 1767 році. Все починається із прибуття головного героя Богуслава Голоти до Кременця. Тут, у місті, оточеному горами, вірять в існування упирів, песиголовців та перевертнів. Не них полюють і спалюють на міському майдані. Та цього разу звичні методи боротьби марні. У місті і поза ним зникають люди. Мешканці знають — орудує вовкулака, якого неможливо зупинити. Богуслав береться розгадати таємницю, адже один із зниклих — його друг. Та щоб знайти вбивцю, йому доведеться блукати заплутаними стежками Кременецьких гір, які на думку місцевих, можуть вести до самого пекла.

Відео дня

АННА БИКОВА «САМОСТІЙНА ДИТИНА, АБО ЯК СТАТИ «ЛІНИВОЮ МАМОЮ»

ЛЮБА ТРОХИМЕНКО, вихователь:

- Я працюю з дітьми, до того ж сама маю двох дітей п’яти та восьми років, тому без вагань придбала собі книгу успішного психолога та блогера Анни Бикової. «Самостійна дитина, або як стати «лінивою мамою» — досвід авторки у вихованні дітей за принципом «ледачою мами». Лінива мама — вільна людина, чиї діти самостійні та не примхливі. Завдяки книзі я дізналася, що заважає стати «ледачою мамою», як навчити дитину чути з першого разу, чи потрібна дівчаткам самостійність, чим небезпечна гіперопіка та як її уникнути, хто буде вирішувати проблеми тощо. Ця книга допомогла мені зрозуміти і розв’язати ряд проблем, тож раджу її почитати усім батькам, які не знають як привчити своє чадо до самостійності.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
16:30 На вулицях міста відновлюють дорожню розмітку на пішохідних переходах photo_camera 15:30 Куди піти, що подивитися у Тернополі 25-28 квітня 14:40 На Театральному майдані працює вакциальнький автобус: від яких хвороб можна щепитися photo_camera 14:00 Суд звільнив від покарання чоловіка, який ухилився від призову, бо він добровільно пішов служити у ЗСУ Від читача 14:22 Маленьким тернопільчанам про реалії сучасності: 4 нові дитячі книжки 13:32 У Страсну П'ятницю в Зарваниці відбудеться Хресна дорога 13:03 З квітами, прикрасами та стрічками: скільки коштують вербові букети на ринках Тернополя photo_camera 12:15 Помер колишній головний тренер тернопільської «Ниви» 11:35 У Тернополі збільшили кількість тролейбусів та автобусів до кладовищ на Великодні свята 11:00 За забиття брата до смерті обвинувачують чоловіка з Тернопільського району 10:15 На два дні перекриють рух транспорту на Гайовій 09:50 У списку — понад 20 адрес: що відремонтують цього року в житловому фонді Тернополя 09:05 Студентка з Тернополя перемогла на чемпіонаті України з боксу 08:00 НБУ знижує офіційний курс долара 22:00 У Катедрі організовують благодійний збір на автомобіль швидкої допомоги для ЗСУ 21:00 На дорогах державного значення Тернопільщини встановлять камери з штучним інтелектом 20:00 Майстриня з Чорткова плете шедеври з лози для всього світу 19:02 12-річна кременчанка потребує дороговартісної операції хребта: рідні благають про допомогу 18:00 На Тернопільщині створять новий індустріальний парк 17:20 Трьох тернопільських спортсменів нагородили за видатні досягнення на міжнародній арені
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up