Читаю, бо це мені подобається

Читаю, бо це мені подобається

Терноподляни розповіли, які книги прочитали останнім часом.

КАРОЛІН ЛАМАРШ «ДЕНЬ ПСА»

Надія Харчук, менеджер з продажу:

–  «День Пса» — це лише початок ідейної та містичної подорожі внутрішнім світом. Отже, героїв книги – далекобійника, священика, коханки, багатія на ровері, вдови та доньки, – єднає пес, що мчить автострадою крізь темну й холодну ніч. Пес для кожного свій. Він є уособленням певного символу для кожного персонажа: самого себе, свого минулого, свого захоплення, свого дитячого спогаду, своєї спокути та своєї відради. Пес мчить так само, як мчать спогади, життя та сльози. Побачивши пса, далекобійник уперше в житті відчуває потребу плакати привселюдно. Для священика – це уособлення спокуси на ім’я Софія, котра колись була недосяжна, а тепер примарна. Для вдови – це поштовх, аби відірвати від себе доньку тощо.

Відео дня

ДАФНА ДЮ МОР’Є «ПТАХИ»

Маркіян Труш, тренер:

  • Книга «Птахи» містить шість оповідань: «Птахи», «Монте-Верита», «Яблуня», «Маленький фотограф», «Поцілуй мене ще раз, незнайомцю» та «Старий». Кожне з них розповість вам незавершену історію, від якої тілом бігають мурашки. Після прочитання лишається чимало питань, відповідь на які доведеться давати самотужки. Особисто на мене найбільше враження справили «Птахи». Чайки, до яких так звикли жителі невеликого села, несподівано перетворюються на кровожерливих вбивць, що переслідують людей. Чому птахи різко зажадали людської крові — невідомо. Але беззаперечним фактом є те, що людина заради виживання здатна на все. Прийшов час оборонятись, навіть якщо перемога неможлива. Ця книга, безперечно, полоскоче вам нерви.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
10:45 1 квітня розпочинається нерестова заборона на вилов риби 10:10 На Оболоня пограбували жінку 09:50 Прямий маршрут Прага-Чоп: Укрзалізниця відкриває нові горизонти (на правах реклами) 09:30 «На щиті» повертається додому захисник Степан Шумило з Лановеччини Від читача 21:33 Сольний концерт YAGODY 08:50 У Тернополі 28 березня на кількох вулицях тимчасово вимкнули електрику 08:00 Сьогодні, 28 березня: яке сьогодні свято та чим цей день запам’ятався в історії 22:00 На Тернопільщині — штормове попередження 21:00 Монастир на Тернопільщини визнали культурною спадщиною національного значення 20:00 Маленькі кременчани виготовили солодощі для захисників 19:00 У Тернополі відкриють виставку вишитих картин-стацій 18:00 Понад 1,2 млн грн збитків завдали під час ремонту доріг у Заліщиках 17:03 Погроза вбивством, крадіжка та угон авто: просив не відправляти до тюрми, аби повернутись на службу 16:35 Сиротами залишились двоє синів... Родина Руслана Біленького просить підтримати петицію 16:20 Тернопіль підготував для наших захисників та захисниць нові індивідуальні сезонні аптечки - Сергій Надал (пресслужба Тернопільської міської ради) 16:01 У Тернополі загорівся будинок: подробиці пожежі 15:35 Волейбольний майданчик на Циганці планують ремонтувати: у якому він стані та що мають робити play_circle_filled photo_camera 15:15 Актуальні вакансії роботи у Тернополі станом на 27 березня 14:53 На будівництві Палацу спорту привласнив майже 25 млн грн: слідчі оголосили про підозру 14:30 Лялькарки Кременеччини презентували ексклюзивні вироби
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up