Дива та пригоди: ТОП-5 фільмів фентезі. Що подивитися тернополянам увечері?

Дива та пригоди: ТОП-5 фільмів фентезі. Що подивитися тернополянам увечері?

Фільми у яких дива, міфологічні історії та чарівництва стають реальними. Журналістка “20 хвилин” зібрала у добірку п’ять хороших фільмів у жанрі фентезі. 

Хоббіт: несподівана подорож

Екранізація повісті Джона Толкіна «Хоббіт, або Туди і назад», що оповідає про Більбо Беггінса, який відправився з компанією гномів у велику і небезпечну подорож, щоб визволити Королівство Гномів, захоплене драконом Смогом.Абсолютно несподівано з гобітом налагоджує контакт чарівник Гендальф Сірий. Так Більбо знаходить себе, приєднуючись до компанії тринадцяти гномів, очолюваних легендарним воїном Торіном Дубощитом.

Їх подорож проляже через Дикий Край, через зрадницькі землі, населені гоблінами та орками, смертоносними варгами та гігантськими павуками, народом, що змінює шкури, і чарівниками.

Відео дня
v class="embed-responsive embed-responsive-16by9">

Гаррі Поттер

Кращі фентезі фільми не мислимі без історій про Гаррі Поттера.

Життя маленького Гаррі не можна назвати щасливим: його батьки загинули, ледве йому виповнився рік, а від його дядька і тітки, які ним опікуються, йому дістаються лише запотиличники і стусани. Але в одинадцятий день народження все змінюється. Гаррі отримує лист про те, що він зарахований до найкращої школи чарівництва і чаклунства — Хогвартс. У школі Гаррі дізнається, що він «обраний» хлопчик, про якого всі знають більше, ніж він сам. Він знаходить свій будинок, друзів, навчається магічних мистецтв. В основі сюжету — протистояння Гаррі і темного чарівника на ім'я лорд Волан-де-Морт, метою якого є набуття безсмертя і поневолення магічного світу.

Джуманджі

«Джуманджі» - пригодницький сімейний фільм про незвичайну настільну гру і небезпеки, які в ній приховуються.

У 1969 році хлопчик на ім'я Алан Перріш знаходить на фабричному будмайданчику скриню з грою «Джуманджі». Дома, не прочитавши правила, він сідає кидати гральні кубики в компанії подружки Сари Віттл, і на її очах його затягує в гру.

Проходить двадцять шість років. Фабрика Перріша-старшого занепала, а він і його дружина померли. Ніхто не повірив розповіді Сари, вона до тепер відвідує психолога, і багато хто вважав, що Алана вбив його батько, а труп заховав у стінах будинку.

Порожній особняк Перріш нарешті обзавівся новими господарями: його купила Нора, яка піклується про осиротілих племінників Джуді і Пітера. Діти знаходять на горищі нещасливу гру. Варто було їм зробити перший хід, як стали відбуватися незрозумілі речі. З'явився і подорослішав, наляканий Алан, який весь цей час жив в джунглях «Джуманджі». Щоб повернути йому втрачені роки і обдурити долю, героям необхідно закінчити гру, яка стартувала чверть століття тому.

Едвард руки-ножиці

Едвард - напівлюдина. Він живе сам у замку на високій горі. Його творець помер, не встигнувши закінчити руки Едварда, тому замість пальців в нього ножиці. Головний герой залишився в повній самоті в будинку, де ніколи ніхто не з'являється. Але йому не судилося прожити тут все своє життя. Юнак знайомиться з прекрасною жінкою, яка вирішила допомогти незнайомцеві. Вона приводить його у свій дім, знайомить з батьками. Дуже швидко герой фільму знайде своє місце в світі.

Пірати Карибського моря

Життя харизматичного авантюриста, капітана Джека Горобця, повне захопливих пригод, різко міняється, коли його заклятий ворог — капітан Барбосса, який зазнав вічного прокляття, яке при місячному світлі перетворює його з командою на живих скелетів — викрадає корабель Джека, Чорну Перлину, а потім нападає на Порт Ройал і краде прекрасну дочка губернатора, Елізабет Свонн.

Друг дитинства Елізабет, Вілл Тернер, разом з Джеком очолює рятувальну експедицію на найшвидшому кораблі Британії, намагаючись визволити дівчину з полону і заодно відібрати у лиходія Чорну Перлину. Слідом за цією парочкою вирушає амбіційний комодор Норрінгтон, який до того ж є нареченим Елізабет.

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:00 У Катедрі організовують благодійний збір на автомобіль швидкої допомоги для ЗСУ 21:00 На дорогах державного значення Тернопільщини встановлять камери з штучним інтелектом 20:00 Майстриня з Чорткова плете шедеври з лози для всього світу 19:02 12-річна кременчанка потребує дороговартісної операції хребта: рідні благають про допомогу Від читача 16:47 Молодь Тернопільщини ярмаркувала у Чернівцях 18:00 На Тернопільщині створять новий індустріальний парк 17:20 Трьох тернопільських спортсменів нагородили за видатні досягнення на міжнародній арені 16:40 24 квітня в Україні будуть обмеження споживання електрики для бізнесу та промислових підприємств 16:05 Помер знаний священник-сумівець Роман Мірчук 15:15 Конфлікт в бібліотеці: колектив книгозбірні звернувся із заявою до омбудсмена 14:40 Робота в Тернополі: Актуальні вакансії тижня, оновлено 24 квітня 14:05 У незаконному переправленні військовозобов'язаного через кордон обвинувачують жителів Тернополя та Львівщини 13:12 У Тернополі відбудеться Великодній ярмарок крафтовиків 12:40 У Бережанах зіштовхнулися автобус та легковий автомобіль 11:43 Прорвала каналізація, рідина жовтого кольору тече до Ставу 11:30 Вбивство на Кременеччині: 36-річному чоловіку загрожує 15 років тюрми 10:50 Померла почесна громадянка Бережан Ярослава Мазурак 10:10 25 квітня на двох вулицях у Тернополі не буде води 09:30 Воював з окупантом майже два роки: Збаразька громада втратила захисника Ігоря Войціховського 09:02 У Тернополі «вар'яти» презентують нову гумористичну програму
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up