Караоке без кордонів LIVE

Караоке без кордонів LIVE

Запис пісні у професійній студії звукозапису та кліп  - такий подарунок чекає переможця у суперфіналі пісенного західно-українського конкурсу “Караоке без кордонів”.

Позмагатися варто, вважають організатори дійства, бо свято буде незабутнім. Адже конкурс виріс за межі провінційного й завоював прихильність глядачів. Суперфінал відбудеться у листопаді в Тернопільському українському драматичному академічному театрі ім. Т. Шевченка. 

Привідкриємо завісу - для гостей готують шоу-програму за участю зірок української естради  та суперфіналістів, виступ учасників під живий гурт. 

Музична боротьба та позитивні емоції гарантовані. 

Відео дня

Розпочалася історія конкурсу, пригадують організатори, з ідеї про вокальні перегони три роки тому. У караоке-пабі РК “Максим” відпочивають не лише тернополяни, є багато гостей з інших міст, які гарно співають й готові позмагатися. У музичних боях брали участь виконавці з Івано-Франківська, Львова, Луцька, Києва, Рівного, Вінниці, Хмельницького. Так з’явилася назва “Караоке без кордонів”. 

“У нас співають усі,  - розповідає арт-директор РК “Максим” Юрій  Мікоф, - незалежно від професії, віку та міста проживання. Мікрофон пасує і бухгалтеру, і менеджеру, і вчителеві, якщо є голос і слух. Тим паче, за перемогу є винагорода. Наші фіналісти отримали туристичні путівки у країни Європи, вони уже побували у Кракові, Празі, Будапешті, Відні тощо”. Попереду найцікавіше - боротьба у суперфіналі та майбутня музична доріжка до слави. 

У суперфіналі змагатимуться 20 учасників, їх оцінюватиме зіркове журі. 

Андрій Підлужний - співак, композитор, голова журі: 

“Ми спробуємо дати музичне життя переможцю  - це кліп і пісня, можливість мати промо  хоча би на рівні місцевих каналів”. 

Володимир Ковцун - учасник гумор-проекту “Вар’яти”, член журі: 

“Я здивований, що люди, які живуть поміж нас, мають такі вокальні дані, я зачаровано слухав виконавців і в мене аж мурашки бігли по тілу”.

Андрій Затонський - учасник вокального квартету “АКОРД”, член журі:

“Може учасники і не є професіоналами, але в них горить душа, коли вони співають. Я вражений. Хочу побажати знайти  своє  музичне “я” кожному, хто відчуває любов до співу”. 

За цей час конкурс здобув своїх прихильників, і тепер серед поціновувачів караоке - дитяча аудиторія. Юні співаки активно долучилися до музичного поєдинку, і найголовніше,  це їм справді сподобалося. Вони теж змагатимуться у фіналі. 

Андрій Підлужний - співак, композитор, голова журі:

“ Я запрошую батьків звернути увагу на цей конкурс, тому що є можливість, аби ваша дитина спробувала себе у ролі співака, розкрила потенціал і талант. У нас в Тернополі не так багато таких місць”. 

Учасники відбіркових етапів, які не потрапили до суперфіналу, теж мають шанс з’явитися на великій сцені. На офіційному сайті РК “Максим” можна проголосувати за того, кого глядачі хочуть побачити в листопаді серед переможців. 

А для тих, хто прагне спробувати себе вперше - гостинно відчиняє двері караоке-паб РК “Максим”. 

Нагадуємо, що на переможця чекає запис пісні у професійній студії звукозапису та кліп. 

“Караоке без кордонів”  - для дорослих та дітей, п’ять відбіркових  етапів, три з яких уже позаду, а наступні, які відбудуться 30 серпня і 22 жовтня та суперфінал 24 листопада у Тернопільському українському драматичному академічному театрі ім. Т. Шевченка. Цікава музична подія року - приходьте!

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
09:14 Дві ранкові ДТП у Тернополі: де наразі ускладнений рух? 09:02 Жінка з Тернопільського району втратила 46 тисяч гривень, коли хотіла отримати допомогу 08:01 19 березня деякі споживачі у Тернополі будуть без електрики — адреси 21:02 Як тернополянам оформити субсидію через «Дію»? Перевірили «20 хвилин» Від читача 11:20 Благодійний концерт за участю гуртів "Дивний простір" та "Spalah" 20:15 Суд визнав депутата Тернопільської обласної ради Любомира Крупу загиблим на війні photo_camera 20:00 Артилерія, авіація і не тільки: росіяни посилюють обстріли Сумської області, — ЗСУ 18:35 Які культурні заходи цього тижня проведуть у бібілотеках Тернополя 17:03 Як поповники файну карту через додаток е-Тернопіль: «20 хвилин» перевірили photo_camera 16:45 На Тернопільщині чоловік збирав гроші під виглядом лікування дітей і військових — поліція photo_camera 15:49 Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал (пресслужба Тернопільської міської ради) 15:00 «За малюнками приховані біль і втрати»: військові під час реабілітації намалювали картини (ФОТО) photo_camera 14:20 У Тернополі відбудуться «Дні кіно від ТРО» 13:31 У Тернополі продають перші вербові котики: де придбати та скільки коштують 13:00 180 тисяч гривень за зняття «поробів» віддала «ворожці» жінка з Тернопільського району 12:30 Квитки розкупили на кілька сеансів наперед: Тернопіль відвідали актори фільму за повістю Кузьми Скрябіна play_circle_filled photo_camera 11:47 На проспекті Бандери зіткнулися два автомобілі: один водій втік 11:25 МОЗ оновило рекомендації щодо проведення щеплень вакциною проти COVID-19 для первинної вакцинації 11:00 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up