Караоке без кордонів LIVE

Караоке без кордонів LIVE

Запис пісні у професійній студії звукозапису та кліп  - такий подарунок чекає переможця у суперфіналі пісенного західно-українського конкурсу “Караоке без кордонів”.

Позмагатися варто, вважають організатори дійства, бо свято буде незабутнім. Адже конкурс виріс за межі провінційного й завоював прихильність глядачів. Суперфінал відбудеться у листопаді в Тернопільському українському драматичному академічному театрі ім. Т. Шевченка. 

Привідкриємо завісу - для гостей готують шоу-програму за участю зірок української естради  та суперфіналістів, виступ учасників під живий гурт. 

Музична боротьба та позитивні емоції гарантовані. 

Відео дня

Розпочалася історія конкурсу, пригадують організатори, з ідеї про вокальні перегони три роки тому. У караоке-пабі РК “Максим” відпочивають не лише тернополяни, є багато гостей з інших міст, які гарно співають й готові позмагатися. У музичних боях брали участь виконавці з Івано-Франківська, Львова, Луцька, Києва, Рівного, Вінниці, Хмельницького. Так з’явилася назва “Караоке без кордонів”. 

“У нас співають усі,  - розповідає арт-директор РК “Максим” Юрій  Мікоф, - незалежно від професії, віку та міста проживання. Мікрофон пасує і бухгалтеру, і менеджеру, і вчителеві, якщо є голос і слух. Тим паче, за перемогу є винагорода. Наші фіналісти отримали туристичні путівки у країни Європи, вони уже побували у Кракові, Празі, Будапешті, Відні тощо”. Попереду найцікавіше - боротьба у суперфіналі та майбутня музична доріжка до слави. 

У суперфіналі змагатимуться 20 учасників, їх оцінюватиме зіркове журі. 

Андрій Підлужний - співак, композитор, голова журі: 

“Ми спробуємо дати музичне життя переможцю  - це кліп і пісня, можливість мати промо  хоча би на рівні місцевих каналів”. 

Володимир Ковцун - учасник гумор-проекту “Вар’яти”, член журі: 

“Я здивований, що люди, які живуть поміж нас, мають такі вокальні дані, я зачаровано слухав виконавців і в мене аж мурашки бігли по тілу”.

Андрій Затонський - учасник вокального квартету “АКОРД”, член журі:

“Може учасники і не є професіоналами, але в них горить душа, коли вони співають. Я вражений. Хочу побажати знайти  своє  музичне “я” кожному, хто відчуває любов до співу”. 

За цей час конкурс здобув своїх прихильників, і тепер серед поціновувачів караоке - дитяча аудиторія. Юні співаки активно долучилися до музичного поєдинку, і найголовніше,  це їм справді сподобалося. Вони теж змагатимуться у фіналі. 

Андрій Підлужний - співак, композитор, голова журі:

“ Я запрошую батьків звернути увагу на цей конкурс, тому що є можливість, аби ваша дитина спробувала себе у ролі співака, розкрила потенціал і талант. У нас в Тернополі не так багато таких місць”. 

Учасники відбіркових етапів, які не потрапили до суперфіналу, теж мають шанс з’явитися на великій сцені. На офіційному сайті РК “Максим” можна проголосувати за того, кого глядачі хочуть побачити в листопаді серед переможців. 

А для тих, хто прагне спробувати себе вперше - гостинно відчиняє двері караоке-паб РК “Максим”. 

Нагадуємо, що на переможця чекає запис пісні у професійній студії звукозапису та кліп. 

“Караоке без кордонів”  - для дорослих та дітей, п’ять відбіркових  етапів, три з яких уже позаду, а наступні, які відбудуться 30 серпня і 22 жовтня та суперфінал 24 листопада у Тернопільському українському драматичному академічному театрі ім. Т. Шевченка. Цікава музична подія року - приходьте!

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:04 У поминальні дні не варто залишати на гробах паски і яйця. То що потрібно померлим, пояснюють священники 21:01 Віктор Павлік побував в рідній Теребовлі і поскаржився на... міст photo_camera 20:00 Теплиці, майонез і дитячий клуб: історії трьох бізнесів, які переїхали на Тернопільщину play_circle_filled photo_camera 19:30 24 квітня у мікрорайоні «Пронятин» не буде води Від читача 13:35 Українські поліцейські ліквідували шахрайський call-центр в Одесі, де громадян Чехії ошукали на 5,5 мільйонів гривень 19:03 Вісім років судиться з поліцією: тернополянин вимагає покарання для патрульних та компенсації photo_camera 18:06 Таксі у Тернополі: порівняли тарифи різних сервісів виклику авто photo_camera 17:20 У бучацькій школі діти били та цькували однолітків. Хто понесе відповідальність 16:40 Заснував сімейну майстерню дронів та допомагає ЗСУ: історія 21-річного тернополянина 16:05 Чи будуть в Україні додаткові вихідні на Великодні свята 15:28 Із 23 квітня тернополянам можуть вимикати світло у «пікові» години 14:55 Біля Тернополя зіштовхнулися автобус та бус: є постраждалі 14:40 У Тернополі віддали честь полеглому Героєві під час руху колони «На щиті» (ВІДЕО ДНЯ) play_circle_filled photo_camera 14:15 Якою буде ціна на газ з 1 травня: є рішення «Нафтогазу» 13:36 Тернополянин зняв в оренду неіснуюче житло. Як дізнатись чи квартира, яку ви знайшли — реальна 12:56 Українські консульства в Польщі та інших країнах призупинили роботу з чоловіками мобілізаційного віку 12:22 У яких лікарнях Тернопільщини можна отримати допомогу при інсульті 11:43 На Гайовій та Сахарова ремонтують двори та тротуари. Пишіть в коментарях вулиці, де це необхідно також 11:05 Омбудсмен перевірить дитячу бібліотеку в Тернополі після конфлікту працівниці та переселенців 10:25 В Тернополі чоловік отримав два роки тюрми за те, що чинив опір патрульним
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up