"Кришталевий жайвір": перемогу у Тернополі отримала киянка


"Кришталевий жайвір": перемогу у Тернополі  отримала киянка
  • Найталановитіших учасників міжнародного фестивалю-конкурсу «Кришталевий жайвір» визначили у неділю, 5 листопада.
  • Володаркою Гран-прі стала Альона Луценко з Білої Церкви. 

Тернопіль упродовж трьох днів був зачарований співом молодих артистів з усього світу: з України, Польщі, Румунії, Молдови, Нігерії, Китаю. «Кришталевий жайвір» Тернопіль організовує уже вісімнадцять років поспіль.

  • Я радий, що величезна кількість учасників з’їхалася до Тернополя показати свої таланти, - каже заступник тернопільського голови Леонід Бицюра. – Хочу схилити голову перед батьками, які, навіть у такий непростий час, намагаються вкладати у своїх дітей культуру та почуття прекрасного.

З уст учасників не сходила усмішка і тільки маленька 7-річна Софія Чурбіта з Київської області всю церемонію нагородження плакала. Дівчинка думала, що не отримає приз, бо всі її друзі уже нагороджені, а вона стоїть ще із пустими руками. Але потім, коли її викликали для вручення нагороди, дівчинка повеселішала.

Відео дня
  • Я займаюся вокалом з 3-х років, - розповідає мала. – У майбутньому я хочу стати співачкою. Мені дуже сподобалося брати участь у цьому фестивалі. Тут дуже весело.

13-річна Ангеліна Мужів – одна із учасників тернопільського народного театру пісні «Співаночка». Дівчина уже 9 років займається співом.

  • Ми беремо участь у різноманітних конкурсах у різних країнах світу, - розповідає Ангеліна.  – Були у Болгарії і по Україні у різних містах. Ми завжди займаємо перші, часом другі місця, ну і рідко – треті. Нині ми лауреати другої премії. Особисто я хочу пов’язати своє життя із сценою, але що це конкретно буде, поки не вирішила.

Після церемонії нагородження учасники фестивалю розважали глядачів своїм співом. 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
08:05 Якою буде ціна на газ з 1 травня: є рішення «Нафтогазу» 22:03 Історичні будівлі та карти старого міста: які бронзові мініатюри є у Тернополі photo_camera 21:03 Що тернополяни покладуть до великоднього кошика та скільки готові витратити (ОПИТУВАННЯ) photo_camera 20:01 Жінка з Тернопільщини втратила 32 000 гривень, повіривши шахраям Від читача 17:01 Багаторічна співпраця ОЦЗ з газетою «Вільне життя» 19:00 У Кременецькому районі в результаті займання авто загинув 36-річний чоловік 18:42 У Тернополі збили 17-річного мотоцикліста: хлопця госпіталізували 18:00 Відбудеться зустріч з бойовим командиром із відомого батальйону «Вовки Да Вінчі» Олександром Ябчанкою 17:15 Не стало воїна з Тернопільщини Володимира Леськіва 17:00 Магазини побутової та цифрової техніки: Все для Вашого дому та офісу (партнерський проєкт) 16:30 На вулицях міста відновлюють дорожню розмітку на пішохідних переходах photo_camera 15:30 Куди піти, що подивитися у Тернополі 25-28 квітня 14:40 На Театральному майдані працює вакциальнький автобус: від яких хвороб можна щепитися photo_camera 14:00 Суд звільнив від покарання чоловіка, який ухилився від призову, бо він добровільно пішов служити у ЗСУ 13:32 У Страсну П'ятницю в Зарваниці відбудеться Хресна дорога 13:03 З квітами, прикрасами та стрічками: скільки коштують вербові букети на ринках Тернополя photo_camera 12:15 Помер колишній головний тренер тернопільської «Ниви» 11:35 У Тернополі збільшили кількість тролейбусів та автобусів до кладовищ на Великодні свята 11:00 За забиття брата до смерті обвинувачують чоловіка з Тернопільського району 10:15 На два дні перекриють рух транспорту на Гайовій
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up