Любов варта всього: у Тернополі відбулась зустріч із автором Сергієм Жаданом (ФОТОРЕПОРТАЖ)

Любов варта всього: у Тернополі відбулась зустріч із автором Сергієм Жаданом (ФОТОРЕПОРТАЖ)

У неділю, 22 січня, Na пошті усі бажаючі мали змогу зустрітись із харківським письменником, музикантом і волонтером Сергієм Жаданом.

Сергій Жадан разом із Собаками організувались та вирушили у тур містами для того, щоб зібрати гроші для підтримки наших бійців. Сергій Жадан зустрівся із тернополянами та гостями міста, щоб поговорити про літературу та відповісти на запитання людей. 

 – Я дуже давно захоплююсь творчістю цього письменника, тому він став одним з моїх улюблених авторів. Я справді обожнюю його вірші, в яких відчуваються частинки його душі. Саме твори Сергія Жадана мотивують мене писати власні вірші, – каже Вікторія, палка шанувальниця автора.

Відео дня

Сергій Жадан – автор зокрема поетичних збірок «Життя Марії», «Тамплієри», «Антена», «Список кораблів», «Псалом авіації», пʼєси «Хлібне перемирʼя», роману «Інтернат», а також романів «Ворошиловград» і «Месопотамія», які зовсім нещодавно були перевидані в оновленому оформленні видавництвом Meridian Czernowitz.

– Я прийшла сюди, щоб поговорити із самим Жаданом і взяти його автограф, так як мені він подобається і як автор, і як артист. На концерт, на жаль, не йду, бо не встигла придбати квитки, проте, рада, що маю змогу зараз бути тут і побачити Сергія Жадана, – каже Любов, яка приїхала із Чорткова на зустріч з автором.

Також всі видання Сергія Жадана фанати могли придбати під час зустрічі та отримати на ній автограф автора. 

– Читаю Жадана відносно недавно за рекомендацією мого друга і не шкодую, що почав слухати цього автора, так як він надихає мене своїми творами та піснями, – каже Ростислав, учень 22 школи. 

За численними проханнями людей Сергій погодився та зачитав декілька своїх улюблених віршів для публіки. 

– Я прийшла сюди за емоціями, адже дуже захоплююсь цим автором і його творчістю. Я вважаю, що потрібно популяризувати нашу музику та літературу, особливо у такий непростий час для країни. Пісні автора я слухаю вже доволі давно, а ось творчістю стала захоплюватись нещодавно і вона одразу припала мені до душі, – каже Христина, студентка Галицького коледжу.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (3)
  • Христина Рогач

    Це було неймовірно, незабутні емоції!!!!!!
  • Руслан Парастюк

    Концерт вав но мало!!!
  • Патара Бачіа

    Ці світлини для тих, хто ниє, що молодь у нас якась не така... ПОДИВІТЬСЯ НА ЦІ ОЧІ!!!

keyboard_arrow_up