Сестри Тельнюк співали без ГМО (ВІДЕО)

Сестри Тельнюк співали без ГМО (ВІДЕО)
Концерт без пояснень між піснями запропонували тернополянам сестри Тельнюк у п’ятницю, 23 квітня, в філармонії.

Цей проект виступав в Тернополі з програмою нового альбому – „Сонмо”.
- Сонмо – це народження слова природнім шляхом. Це те щастя, коли ти можеш бачити і бути з рідною тобі людиною, - пояснила зміст нового альбому автор текстів пісень Галина Тельнюк. – Думаю, публіка готова до такого виступу, адже в піснях йдеться про вічні людські цінності.
Тернопіль став третім містом, де сестри Тельнюк зі своїми музикантами презентували нову програму.
- Для нас цей проект ще новий так само, як і для вас. Ця концертна програма побудована не за принципом шоу, у якому співак має загравати з публікою в перервах між виконанням пісень, - розповідає автор музики Леся Тельнюк. – „Сонмо” – це як цілісний кінофільм, концептуальний проект, у якому режисер нічого не пояснює. Глядач сам усе розуміє і співпереживає з нами.
Загалом програма концерту була оптимістичною. Цей альбом, як розповідають учасники проекту, є своєрідною естетичною боротьбою за українського слухача як з персону і проти засилля низькоякісної музики. Їхні пісні – це музика без ГМО, каже Леся Тельнюк.
Тернополяни після концерту довго аплодували стоячи.
- Виступ дуже сподобався. Добре продумана програма: гарно поставлене світло, налаштований звук, гармонія між словами та музикою, - розповідає тернополянин Андрій Луків. – Деякі слова у піснях, щоправда, не розібрав. Тому обов’язково знайду їх книжечку, щоб почитати.
А тернополянка Олена додає, що цілий концерт відбувся для неї на одному диханні.
- Відчувалася якась така містичність у тих піснях, емоційна напруга на концерті була такою сильною, що мурашки по шкірі йшли, - розповідає дівчина. – Дуже талановиті люди. Отак вдихнула і слухала, слухала... Навіть не зчулася, що пройшло більше години.
 

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (5)
  • Anonymous

    звук дійсно був "добре" налаштованим - звук для особливо глухих, єдине, що хотілось, щоб концерт по-швидше закінчився, бо фактично слова пісень було дуууже важко розібрати, а барабанні перетинки ледве витримували запропоновані глядачеві децибели. Складалось враження, що потрапив на дискотеку. Коли на наступний день вуха перестали боліти, скачав деякі їхні пісні з інтернету, дівчата дійсно таки гарно співають))) На наступний день

    Anonymous reply Anonymous

    просто на квитках тре було написати: "вхід для зануд і пенсіонерів заборонено" ))))

    Anonymous reply Anonymous

    дійсно "тре" було написати, нєфіг із зануд і пенсіонерів збирати гроші)))) концерт тільки для "продвинутих"

    Anonymous reply Anonymous

    а звукорежисера таки тре на мило)))
  • Anonymous

    Шо за відео ви запхали?Тут мабуть краще і більше http://vimeo.com/11170965
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:00 На Великдень в Тернопільській області порядок охоронятимуть понад 600 правоохоронців play_circle_filled 21:00 6 травня у парку Сопільче проведуть гаївки 20:05 Що класти у кошик і що робити з пасками, які не з'їли: о. Олексій Філюк відповідає на ваші запитання 19:00 Тернопільщина втратила захисників Володимира Солтана, Володимира Попеля і Богдана Добрянського Від читача 17:08 Кіберполіція запустила проєкт "Чатові онлайн" 18:08 На Тернопільщині відкрили оновлений ізолятор тимчасового тримання 17:23 Допомога ЗСУ на Великдень: мер Тернополя Надал вчергове повіз захисникам на передову дрони, Великодні паски та військове спорядження (пресслужба Тернопільської міської ради) 17:03 Дезертира засудили до року дисциплінарного батальйону. Одразу — на передову? 16:00 Передчасно пішла у вічність медсестра-анестезист з 2-ї лікарні 15:03 На Театральному майдані збирають кошти на евакуаційний автомобіль для захисників photo_camera 14:15 Без яєць та молока, з ромом та журавлиною: блогери та господині Тернополя поділилися рецептами пасок 13:30 До смерті побив знайомого: підозрюють 36-річного тернополянина 13:03 На Страсну П'ятницю у храмах Тернополя провели обряди винесення Плащаниці: як усе відбувалося photo_camera 12:27 На Тернопільщині до 10 років ув’язнення засуджено батька, який зґвалтував неповнолітню дочку 12:03 Чи є черги у Тернополі до ТЦК та до коли чоловіки мають оновити дані 11:00 Дружина священника із Чорткова потребує допомоги на лікування 10:30 Понад тисячу дітей писанкували в рамках «Великодньої веселки» від «Контінентал» (новини компаній) 10:06 Митрополит Василій Семенюк омив ноги священникам photo_camera 09:30 У Теребовлі до Великодня облаштували святкові фотозони 09:05 На Тернопільщині 3-4 травня — надзвичайний рівень пожежної небезпеки
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up