Студенти Тернопільщини будуватимуть "Місто своєї мрії"

Студенти Тернопільщини будуватимуть "Місто своєї мрії"
Регіональний етап мульти-фестивалю "Студреспубліка" відбудеться у Тернополі 18-20 травня.

Ці три дні для молоді територія у с. Івачів перетворюється в особливу країну, де діють свої закони, валюта та обирається студентський мер. Цього року молоді активісти будуть формувати свій уряд, який відстоюватиме інтереси студентів з усієї Тернопільщини.

Бажаючим позмагатися за "крісло мера" потрібно попередньо зареєструватися на сайті http://studrespublika.com/reg2012/index.php та сформувати свою команду для передвиборчої боротьби.
Одними з організаторів виступає молодіжна організація "Файне місто", яка обіцяє для студентів багато позитивних вражень та серію тренінгів.

Відео дня
>Нагадаємо, що минулого року молодь Тернопільщини обрала мером студента ТНТУ ім. І. Пулюя Романа Довгошию, який пробуде на посаді мера до 20 травня.

Додаткова інформація за тел.: +380989928330 Рустам Ергешов.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
19:07 Судили тернополянина, який створив групу у Телеграм про повістки і переміщення ТЦК 18:00 Євробачення 2024: де дивитися трансляцію гранд-фіналу та як голосувати 17:05 Коли можна вклеїти фото у паспорті і чи буде чинним документ без нового зображення 16:00 ФК«Нива» у Тернополі прийматиме запорізький «Металург» Від читача 11:52 Ефективна співпраця на допомогу людям 15:00 Магнітна буря та полярне сяйво — чому жителі України бачили забарвлене небо 14:00 На Тернопільщині водій з сусідньої області намагався підкупити патрульних 13:00 15 травня не буде води на кількох тернопільських вулицях 12:00 Копаючи могилу для військового, знайшли гранати і людські рештки 11:35 Як новачкам підготуватися до свого першого забігу? Важливі поради від тренера (новини компаній) 11:00 Жінка травмувалася в тернопільській маршрутці 10:05 Готуємо домашні рогалики з повидлом, вишнею чи маком 09:00 Тернопільщина втратила захисників Олександра Грицюка і Віталія Тимківа 22:00 На Тернопільщині відкрили туристичний сезон 21:04 Як тернополяни називали дітей у квітні — найпопулярніші імена хлопчиків і дівчаток 20:00 Куди піти, що подивитися у Тернополі 11-12 травня
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up