Табір у Тернополі об’єднає танцівників з усієї України: як стати учасником? (АНОНС)

Табір у Тернополі об’єднає танцівників з усієї України: як стати учасником? (АНОНС)
  • З 4 по 9 липня попри війну з окупантами у нашому місті розпочне роботу креативний літній табір Ternopil Dance Camp.
  • Танцювальні майстер-класи проводитимуть танцівники з різних регіонів України та з-за кордону. Дехто з них – вимушені переселенці.
  • Реєстрація учасників табору триває. Як долучитись та скільки це коштує – читайте у нашому матеріалі.

Про можливості, які дає Ternopil Dance Camp для учасників, творчу атмосферу, яка панує на заняттях, ціни та інші деталі щодо проведення танцювального табору нам розповів один з хореографів та організаторів – Макс Чижевський.

До слова, історію талановитого Макса ми вже розповідали 16 травня.

Відео дня

Читайте також: Живе на три міста і чотири рази переїжджав. Як хореограф з Ірпеня стає "на ноги" у Тернополі

Він – професійний танцівник і хореограф-постановник, майстер-класи якого до війни відвідали тисячі людей. До повномасштабного вторгнення ворога Макс мав власну новостворену танцювальну студію в Ірпені, в якій, відступаючи під натиском ЗСУ, російські солдати залишили «подарунок» – розтяжку.

Тепер студію потрібно відновлювати «з нуля». Війна забрала у Макса омріяну стабільність, та не зламала, адже зараз хлопець у Тернополі і продовжує займатись справою свого життя – танцями.

Що таке Ternopil Dance Camp?

За словами Макса Чижевського, цей табір об’єднує танцівників з усієї України. Цьогоріч він відбуватиметься вже вшосте і став своєрідною літньою традицією.  

– Це п’ять днів танцювальних майстер-класів – з 4 по 9 липня – від популярних хореографів України і з-за кордону. За цей час проводяться також танцювальні батли, шоу-кейси від учасників (коли вони виступають перед суддями). Під час табору можна прокачати свої вміння в сфері танців, познайомитись з людьми з різних куточків нашої держави та світу, – розповідає Макс.

Майстер-класи для усіх охочих проводитимуть 9 хореографів – хлопців та дівчат.

У кожного з них свій унікальний підхід до занять, методика їх проведення, танцювальний напрямок і стиль. Спілкування з тренерами й запальна хореографія точно не дадуть нікому нудьгувати.  

Як зареєструватись на табір?

Макс Чижевський говорить, що їхній танцювальний табір немає жодних обмежень, його учасниками можуть стати люди будь-якого віку – і дорослі, і малеча. Вартість майстер-класів відповідно до воєнного часу теж зробили максимально лояльною, аби більше охочих змогли до них доєднатись.

– Ternopil Dance Camp – це креатив, класно й з користю проведений час та безліч вражень, тому ті, хто приїжджають і приходять на наш табір, завжди залишаються задоволені. Тому поки є крута можливість розвиватись в танцях, відволікаючись від сумних новин і паралельно допомагаючи хореографам, які «стають на ноги» після пережитого – приєднуйтесь до нас! – закликає Макс.

Інші деталі щодо реєстрації, програми табору, місця його проведення, інформацію про тренерів-танцівників можна дізнатись на офіційній сторінці в Інстаграмі, лінк на яку вказуємо: https://www.instagram.com/ternopil_dance_camp/

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (1)
  • Oleg Reshnuk

    Щось не дуже лояльні ціни.

keyboard_arrow_up