ТОП-10 новорічно-різдвяних фільмів для домашнього перегляду

ТОП-10 новорічно-різдвяних фільмів для домашнього перегляду

Вдома виблискує вогниками новорічна ялинка, в повітрі чути запах мандарин на вікнах мерехтять кольорові гірлянди - хіба це не казково? А щоб ще більше відчути святкову атмосферу, ми підготували для вас чудову підбірку новорічних фільмів. Обирайте, який дивитиметься сьогодні ваша сім'я.

Різдво з невдахами (2004)

Лютера і його дружину Нору просто дістало Різдво. Вся ця суєта, ці ялинки, подарунки і хлопавки. У цей рік вони твердо вирішують «забити» на нього і змотатися в круїз по Карибах, забувши про ідіотські колядки під вікнами і тріскучі феєрверки сусідів. Зовсім скоро ця чутка облетіла все місто і люди почали організовувати мітинги та протести сімейці. Проте, обставини міняються, дочка Кранків приїдждає на Різдво з своїм нареченим і батькам доводиться готуватись до Різдва!


 

«Пережити Різдво» 

Відео дня

Холостяк Дрю Летам сам залишається на Різдво, у нього немає родичів, а друзі не готові прийняти його у гості. Тоді Дрю вирішує з'їздити до будинку, де пройшло його дитинство. Та тут тепер живе зовсім інша сім'я, яка його теж проганяє. Та хлопець не здається, він пропонує чверть мільйона доларів за право зустріти Різдво разом з ними. Все ніби нічого та ситуація по трохи починає виходити з під контролю... 

 

«Грінч, викрадач Різдва»

В одному дивовижному і чудовому містечку з назвою Хтограді, який показаний у кінострічці "Грінч - викрадач Різдва", місцеві обивателі з величезною честю ставляться до такого святкового заходу як Різдво. Адже тільки цей святковий день насичений чудовими і казковими пригодами. Будь-який житель може в цей момент помилуватися пухнастими пластівцями снігу, красивими і вбраними ялинками та численними подарунками, які жителі з величезним задоволенням дарують один одному. Але, як з'ясувалося, існують ще й такі герої, які негативно сприймають це свято. Його ім'я Грінч, а з вигляду він схожий на зелене, пухнасте чудовисько.
Єдиною рідною душею, якій він довіряє це собака на прізвисько Макс. Протягом усього життя це дивна істота переслідує низка знущань простих громадян, із - за чого він стає дуже злиться на весь світ. Як - то раз у нього виникає бажання помститися всім кривдникам і простим людям. І першим, що він робить це приймає рішення залишити всіх без свята. Грінч готовий на будь-які речі, які допоможуть йому в здійсненні підступного плану. Він не бачить жодних перешкод для того, щоб здійснити свій план він не бачить, але несподіваною перешкодою для нього стає маленька дівчинка. 

"Новорічний корпоратив"
 

Керолл Венстон – глава великої компанії, в філіалі якої керує брат Керолл – Клей. Ця дочірня компанія зазнає великих збитків, і владна сестриця хоче прикрити контору. Вона дає родичу і головному інженеру Джошу Паркеру останній шанс – заманити будь-якими засобами Волтера Дейвіса, який зможе привнести в компанію 14 мільйонів доларів. І в голову Клея не спадає кращої ідеї, ніж влаштувати грандіозну вечірку і таким чином вразити інвестора. Те, що було на тусовці, виходить за рамки нормального і руйнує все ...

 

"Дуже погані матусі 2" (Bad Moms Christmas) (2017)

Молоді, харизматичні та вродливі матусі ідеальні домогосподарки, які ще й працюють над своєю кар'єрою. Емі, Карла та Кікі намагаються впоратися з численними проблемами, джерелом яких стають матусі, що несподівано приїздять на Різдво. Грандіозні плани подруг зруйнують їхні матері, які в один момент вирішують провідати своїх доньок і провести Різдво разом з ними. Спільні приготування одразу перетворюються в пекло.

«Ласкаво просимо або сусідам вхід заборонений» (2006 р.)

Сімейна комедія про ревнощі, злих сусідів. Сім'я Стіва напеередодні Різдва переїжджає в титхе містечко, аби зажити тихим життям, але плани псує Бадді Холл, який також переїжджає туди зі своєю сім’єю. Сусіди знайомляться і спочатку ладнають один з одним, але після того, як Бадді побачив, що його будинок був менше будинку Стіва почалась боротьба. Бадді вирішив прикрасити  свій будинок гірляндами, щоб помешкання стало помітнішим, але Стіву це не подобається, оскільки Бадді дуже шумить і краде електроенергію для освітлення будинку, а також влаштовує кожну ніч світлові шоу, які заважають Стіву спати. Поступово це переростає в боротьбу між сім’ями, причому в цьому беруть участь тільки татусі.

"Пригоди S Миколая" (2018 р.)

Події розгортаються в українських Карпатах. До другокласника Артема напередодні Дня Святого Миколая несподівано з'являється сам Миколай. Насправді це злодій у костюмі чарівника. Хлопчику разом з сестрою-підлітком і місцевою дітворою доведеться проявити справжню сміливість, згуртованість і винахідливість, аби перемогти злодія і врятувати справжнього Супер Миколая.

«Нескінченне Різдво» ( 2006 р.)

Молодий композитор, автор різдвяних пісеньок, змушений святкувати Різдво в компанії колишньої дружини, її батьків і сина-підлітка. І тут виявляється, що він проживає святковий день знову і знову. Герою доведеться серйозно поламати голову, щоб поставити своє життя на нормальний лад.

«12 різдвяних побачень» (2011р.)

Кейт Стентон напередодні Різдва розійшлась з коханим Джеком. У розпачі Кейт погоджується на побачення наосліп з незнайомим Майлзом, але в останню хвилину передумує, втративши шанс на нові відносини з милим хлопцем. Однак, Кейт отримує від долі другий шанс і на цей раз побачення з симпатичним Майлзом відбудеться цілих дванадцять разів.

 

Тепер я буду любити тільки тебе

 Мішель - модний ресторатор, успішний бізнесмен і чоловік у розквіті сил. Здається, удача посміхається йому скрізь і завжди. Аж раптом на Різдво його життя перевертається з ніг на голову - красуня-дружина йде до іншого... Саме тоді розпочинається закручена колізія цієї дивовижної романтичної історії. Випадкове знайомство з дівчиною, в якої зараз теж проблем в коханні вистачає, змушує Мішеля задуматися: це фортуна чи може чийсь хитромудрий план. Їхні історії переплітаються, доля продовжує іронізувати, а кохання грається з ними і веде за своїм власним сценарієм. На новорічні свята час повірити у справжні дива. 
 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up