ТОП-5 книг про тварин, що навчать бути кращою людиною

ТОП-5 книг про тварин, що навчать бути кращою людиною
  • Всі ми різні, але всі ми – рівні. У тварин нам теж є чого навчитись. І хто може ути кращим вчителем - ніж книга. 
  • В очікуванні Всеукраїнського маршу на захист тварин ми підготуваи підбірку із п`яти книг, що допоможуть більше зрозуміти про тварин і їх захист.

1. "Думай, як кіт" Стефан Гарньє 

Про книгу: Чи можуть ваші коти навчити вас життя? Чи можуть вони впорається з тим, в чому не досягли успіху популярні лайф-коучі? Відповідь на ці запитання - так. Не вірите? Тоді прочитайте книгу Стефана Гарньє. У багатьох вдома є ці чарівні домашні улюбленці, але не всі так як автор цієї книги пильно за ними спостерігають і намагаються зрозуміти їх життєвий устрій, спосіб мислення і прийняття рішень. Більше десяти років спостережень за своїм домашнім вихованцем перетворилися в звід сорока особливих рис характеру, які властиві всім кішкам. 

2. "Життя і мета собаки" Брюс Кемерон 

Відео дня

Про книгу: Ми звикли, що лише люди є тими розумними створіннями, які шукають сенс свого буття, та що як собаки теж мають власну мету існування? Дивовижна історія про собаку, яка, щоразу народжуючись в новому тілі, пам’ятає свої попередні життя і свого першого господаря Ітана. Вона проходить шлях довжиною в кілька відроджень, щоб в результаті зробити свого хлопчика щасливим. Це настільки сильна і безмежна любов, що їй не може завадити навіть смерть.

3. "Квіти для Елджернона" Деніель Кіз

Про книгу: Чарлі і мишка, мишка і Чарлі. Дві жертви одного експерименту, два генї, дві істоти, які заблукали у власних лабіринтах. Важка психологічна книга, але вартісна. Коли у світі людей вже немає тих, хто міг би стати другом і опорою для божевільного Чарлі, з’являється маленьке мишенятко Елджернон, яке стає для героя і конкурентом, і другом, і однодумцем, і зменшеною копією його самого…

 



4. "Вуличний кіт на ім'я Боб" Джеймс Бовен 

Про книгу:  Ця історія сталася в Лондоні, хоч могла трапитися в будь-якому сучасному великому місті. "Кожному випадає шанс - і кожен на нього заслуговує. Ми з Бобом свого шансу не змарнували" Звичайний собі вуличний музикант, колишній наркозалежний та рижий кіт-бродяга - незвичайна пара, яку можете зустріти на вулицях Лондона. Дві долі, які знайшли одна одну. Проста на перший погляд історія захоплює своєю відвертістю. І читаєш її з легкою усмішкою та приємністю. 

5. "Біле ікло" Джек Лондон

Про книгу: «Біле ікло» — пригодницька повість відомого американського письменника і громадського діяча Джека Лондона.  Це історія одомашненого вовка, що показана очима братів наших менших. Молодий інженер Відонов Скотт, подорожуючи по Алясці у пошуках золотої жили, стає випадковим свідком кривавого поєдинку бійцівських собак. Викупивши у жорстокого господаря вовка-пса на прізвисько Білий Клик, він не тільки рятує тварину від загибелі, а й приручає його. Народжений у вільному північному лісі, Біле Ікло стає вірним другом людини.


 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (1)
  • Орест

    Кіт Боб 😻 Хороша підбірка.

keyboard_arrow_up