Топ-5 культурних подій січня у Тернополі

Топ-5 культурних подій січня у Тернополі

Не тільки на свята багатий січень, а й на різноманітні розваги. Дізнайтесь про них більше разом із сайтом MoeMisto.

 

Який січень без гоголівської "Ночі перед Різдвом”? Тернопільські актори присвятять цій історії три вечори – 11, 14 та 19 січня. Приходьте до драмтеатру на улюблену комедію про дотепну Солоху, закоханого Вакулу та черевички для красуні Оксани, а ще багато дивовиж, які можуть статись тільки напередодні Різдва. Початок вистав – о 19.00.

На Старий-Новий рік до Тернополя завітає гурт Azathoth Circle, який творить у жанрах alternative та dark metal. Бенд взяв краще з пост-металу, стоунера та блек-метал і поєднав це з експресивним жіночим вокалом. Підтримку киянами складе metalcore та death metal гурт з Хмельницького Escape from Tomorrow. Концерт буде у барі "Коза" 14 січня. Початок – о 20.00.

Відео дня
v class="embed-responsive embed-responsive-16by9">

Вже традиційно у січні до Тернополя завітає львівська співачка Ірина Федишин з програмою "Україна колядує". Виконавиця підготувала нові пісні, видовищні танці та ще яскравіше шоу. Ірина Федишин дивуватиме неймовірними вбраннями, а її виступи подарують різдвяну атмосферу 17 грудня. Концерт буде у ПК "Березіль".

Унікальний колектив – хорова капела "Орея" виступить у філармонії на Йордан – 19 січня. Вісім сопрано, альтів, тенорів та басів виконають кращі зразки світової різдвяної класики. Репертуар житомирського колективу дуже різноманітний – від класних творів українських та закордонних композиторів до цілком сучасних пісень. Не пропустіть виконання колядок від 32 вокалістів. Початок концерту о 18.30.

З програмою "Тобі" завітає романтична Тоня Матвієнко. Вона повертається на сцену після народження малюка. Співачка присвятить концерт найважливішому почуттю -  коханню та виконає найліричніші пісні з дебютного альбому. Концерт буде у драмтеатрі 31 січня. Початок – о 19.00.

Знайшли щось для себе? Досі шукаєте? Зазирніть на сайт MoeMisto, адже вмістити всі цікавинки у ТОП-5 неможливо. Там ви знайдете ще більше зимових розваг. Не пропустіть жодної кінопрем’єри разом з MoeMisto, адже у січні на екрани виходить давно очікувана екранізація за мотивами культової гри Assassin’s Creed, а ще продовження екшену "Оселя зла".

Хочете дізнатись більше про ці та інші події – moemisto.ua допоможе вам у цьому. Підпишіться на щотижневу розсилку новин, щоб не пропустити вартого уваги. Знаєте про цікаву подію – поділіться нею з нами через зручне інтуїтивне меню "Додати свою подію" на сайті MoeMisto.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
14:03 На Київській зіштовхнулися автівки: постраждала жінка 13:35 Мешканці ОСББ закупили за власні кошти дрони для тернопільських військових 12:51 Близько 500 жителів Тернопільщини отримали щеплення у рамках Всесвітнього тижня імунізації 11:52 У Тернополі запалили свічки пам'яті про жертв Чорнобильської катастрофи Від читача 11:33 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 11:35 ДТП на дорозі Тернопіль-Ланівці: травмовані водій та дитина 11:03 «На щиті» повертається до рідного дому солдат Володимир Огородник 10:10 У графік зупинки котелень у Тернополі внесли зміни 09:50 Святковий гастрономічний рай на Великодні свята від мережі магазинів «Смаколик» (новини компаній) 09:30 У Тернополі відбудеться марафон з писанкарства 09:01 26 квітня відключать газ в центрі Тернополя 08:05 Якою буде ціна на газ з 1 травня: є рішення «Нафтогазу» 22:03 Історичні будівлі та карти старого міста: які бронзові мініатюри є у Тернополі photo_camera 21:03 Що тернополяни покладуть до великоднього кошика та скільки готові витратити (ОПИТУВАННЯ) photo_camera 20:01 Жінка з Тернопільщини втратила 32 000 гривень, повіривши шахраям 19:00 У Кременецькому районі в результаті займання авто загинув 36-річний чоловік 18:42 У Тернополі збили 17-річного мотоцикліста: хлопця госпіталізували 18:00 Відбудеться зустріч з бойовим командиром із відомого батальйону «Вовки Да Вінчі» Олександром Ябчанкою 17:15 Не стало воїна з Тернопільщини Володимира Леськіва 17:00 Магазини побутової та цифрової техніки: Все для Вашого дому та офісу (партнерський проєкт)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up