ТОП-5 мультфільмів для сімейного перегляду

ТОП-5 мультфільмів для сімейного перегляду

Мультфільми обожнюють всі – і діти, і дорослі. Тому журналістка “20 хвилин” зібрала в підбірку мультфільми, які підійдуть для сімейного перегляду.

“Корпорація монстрів”

Цей повнометражний мультфільм спільного виробництва Disney та Pixar полюбився багатьом. В центрі сюжету фабрика страху – «Корпорація монстрів». До завдання її співробітників, так званих лякальників, входить з’являтись дітям уночі, лякаючи їх, і добувати таким чином дитячий плач – енергію, за рахунок якої живе все місто монстрів. Але одного дня в світ монстрів проникає маленька дівчинка і все змінюється.

“ВОЛЛ-І”

Мабуть, найщиріший, дуже добрий і чуйний мультфільм. Науково-фантастична історія робота ВОЛЛ-І, який день у день живе і працює на безлюдній Землі, поки його життя раптово не змінюється після зустрічі з Євою.

Відео дня

“Вперед і вгору”

Старенький Карл Фредріксен – самотній і дещо озлоблений чолов’яга, але поява в його житті маленького хлопчика Рассела допомагає буркотуну виконати мрію покійної дружини і нарешті стати щасливим.

У 2009 році Каннський кінофестиваль вперше у своїй історії відкрився мультфільмом – саме цим. Окрім того, “Вперед і вгору” був удостоєний “Оскара” за найкращий анімаційний повнометражний фільм і за найкращу музику до фільму.

“Зоотрополіс”

Сюжет мультфільму переносить глядача в мегаполіс Зоотрополіс, де живуть різні тварини – від мишей до слонів. А оскільки населення міста велике і дуже різне, то потрібна поліція, щоб дотримуватися порядку і законності. І ось офіцером поліції в цьому дивовижному місті стає головна героїня детективного мультфільму, молоденька зайчиха Джуді Хоппс, на яку чекає розкриття вельми заплутаної історії.

“Думками навиворіт”

Якщо ви вирішили подивитись цей мульфільм із дітьми, тоді це дуже повчальна історія про те, що наші емоції — не те, чого варто боятись чи соромитись. Чудова, нестандартна пригода, котра буде цікавою та дотепною як для дітей, так і для дорослих.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (1)
  • Val Val

    Все баяни.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
14:35 Газопостач на Тернопільщині завищував ціни, тепер має повернути майже півмільйона у бюджет 13:55 У Тернополі організовують перший ековелопробіг 13:15 В Тернополі виступить один із найпопулярніших нових гуртів українського шоубізу 100лиця play_circle_filled 12:35 У Тернополі чоловік продавав наркотики під виглядом електронних сигарет Від читача 08:18 Ефективна співпраця на допомогу людям 12:01 Яку роботу пропонують в Тернопільському центрі зайнятості 11:30 Чи має шанс 2024-ий рік бути мирним? Що думають українці(ОПИТУВАННЯ) 10:50 ВЛК для людей з інвалідністю: кому треба пройти повторно і кого розраховують мобілізувати 10:15 Рідні полеглих Героїв отримали відзнаки «Почесний громадянин міста Тернополя» photo_camera 09:35 У Чорткові з'являться сонячні електростанції за пів мільйона євро 09:00 НБУ підвищив офіційний курс долара 08:00 У Тернополі мають відремонтувати дорожнє покриття на шести вулицях 22:00 У Зарваниці відбудеться Хресна дорога 21:00 Житлова субсидія на неопалювальний сезон: кому призначать автоматично, а кому — за заявою 20:00 У Тернополі ймовірно отруїли собаку: тварина померла дорогою до ветеринара 19:00 Посмертні нагороди вручили рідним полеглих воїнів з Тернопільщини photo_camera 18:00 100-літній ювілей відзначила довгожителька з села Конюхи 17:05 На фронті загинув військовослужбовець з Великоберезовицької громади 16:50 Салон краси «RIDANA» – ваш незмінний бюті-помічник! (новини компаній) 16:20 У Тернополі відбудеться фестиваль «Великодні мотиви»
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up