ТОП-5 нових книг нон-фікшн про роботу, саморозвиток і розширення горизонтів

ТОП-5 нових книг нон-фікшн про роботу, саморозвиток і розширення горизонтів
  • Багато хто починає відлік нового кар’єрного року восени: ставить нові цілі, записується на курси та майстер-класи, складає список. Вересень – вдалий час для цього. Спекотні дні позаду, та ще повно сил після відпустки. 
  • Ми підготували ТОП-5 книг, які допоможуть ще краще організувати роботу. 

1. "Покоління Z на роботі" Іона Стіллман, Девід Стіллман

Про книгу: Час невпинно рухається вперед. Здавалося б, лише вчора ми вперше почули про міленіалів, а сьогодні найстарші з них уже стоять на рубежі 40-річчя і на сцену виходить новий головний персонаж — покоління Z. За розрахунками демографів, у найближчі роки люди, що народилися в 1995–2012 рр., складатимуть третину населення. Тож безумовно настав час, щоб познайомитися з поколінням Z — першим поколінням, що народилося в цифрову еру.

2. "Як не боятися відмов і рушити до мети" Цзя Цзян

Відео дня

Про книгу: «100 днів відмови» – блог і відео-серіал, автор якого долав страх перед «ні» питаннями, на які часом просто неможливо відповісти згодою. Врешті, «мистецтво успішного запитування», яке опанував Цзя Цзянь, зробило його успішним підприємцем, і тепер він ділиться власними відкриттями про те, як налаштуватись на досягнення будь-яких цілей, не зупиняючись перед відмовами. Якщо ви вже навчилися «завжди казати так», можливо, вміння інколи чути «ні» – єдине, що відділяє вас від мети?

3. "Пиши скорочуй. Як створити дієвий текст" Людмила Саричева, Максим Ільяхов 

Про книгу: Максим Ільяхов і Людмила Саричева на конкретних прикладах демонструють, що добре, а що ні в інформаційних, рекламних, журналістських і публіцистичних текстах. Дотримуючись рекомендацій, викладених у книзі, ви навчитеся писати зрозуміло та захопливо, так, аби вам повірили. Для копірайтерів, авторів, редакторів, дизайнерів, програмістів, менеджерів, підприємців, керівників, службовців і всіх, хто працює з текстом.

 

4. "Диванні експерти" Томас Ніколс

Про книгу: Технології та підвищення рівня освіти дали людям більше інформації, ніж будь-коли раніше. Ці соціальні вигоди, однак, також сприяли зростанню нарцисичного та хибного інтелектуального егалітаризму, що призвело до погіршення обговорення будь-якої теми.Том Ніколс у «Диванних експертах» показує, як відбулася ця трансформація експертного рівня - починаючи від відкритості Інтернету і до перетворення індустрії новин у цілодобову розважальну машину.

5. "Не божеволій на роботі" Джйсон Фрайд, Девід Хенссон 

Про книгу: Почати працювати раніше, щоб пізніше завершити. Виконувати роботу якомога довше по буднях та на вихідних. Гарувати за найменшої нагоди, будь-де, будь-коли. Життя як суцільне підтягування «хвостів»: «Загорніть мені роботу, беру з собою!» Гадаєте, це норма? Аж ніяк! Це — божевілля. Люди дедалі більше працюють і дедалі менше встигають. Настав час для великого та грізного апгрейду! Пора дозволити людям спокійно працювати й не смикатися. Саме це необхідно для великих звершень.

 

 

Діліться у коментарях мотиваційними книгами, які прочитали ви. 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:04 У поминальні дні не варто залишати на гробах паски і яйця. То що потрібно померлим, пояснюють священники 21:01 Віктор Павлік побував в рідній Теребовлі і поскаржився на... міст photo_camera 20:00 Теплиці, майонез і дитячий клуб: історії трьох бізнесів, які переїхали на Тернопільщину play_circle_filled photo_camera 19:30 24 квітня у мікрорайоні «Пронятин» не буде води Від читача 13:35 Українські поліцейські ліквідували шахрайський call-центр в Одесі, де громадян Чехії ошукали на 5,5 мільйонів гривень 19:03 Вісім років судиться з поліцією: тернополянин вимагає покарання для патрульних та компенсації photo_camera 18:06 Таксі у Тернополі: порівняли тарифи різних сервісів виклику авто photo_camera 17:20 У бучацькій школі діти били та цькували однолітків. Хто понесе відповідальність 16:40 Заснував сімейну майстерню дронів та допомагає ЗСУ: історія 21-річного тернополянина 16:05 Чи будуть в Україні додаткові вихідні на Великодні свята 15:28 Із 23 квітня тернополянам можуть вимикати світло у «пікові» години 14:55 Біля Тернополя зіштовхнулися автобус та бус: є постраждалі 14:40 У Тернополі віддали честь полеглому Героєві під час руху колони «На щиті» (ВІДЕО ДНЯ) play_circle_filled photo_camera 14:15 Якою буде ціна на газ з 1 травня: є рішення «Нафтогазу» 13:36 Тернополянин зняв в оренду неіснуюче житло. Як дізнатись чи квартира, яку ви знайшли — реальна 12:56 Українські консульства в Польщі та інших країнах призупинили роботу з чоловіками мобілізаційного віку 12:22 У яких лікарнях Тернопільщини можна отримати допомогу при інсульті 11:43 На Гайовій та Сахарова ремонтують двори та тротуари. Пишіть в коментарях вулиці, де це необхідно також 11:05 Омбудсмен перевірить дитячу бібліотеку в Тернополі після конфлікту працівниці та переселенців 10:25 В Тернополі чоловік отримав два роки тюрми за те, що чинив опір патрульним
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up